Δήμος Σερρών: Στέφθηκε με επιτυχία η μάχη με την “Μήδεια”! – OTA VOICE

Η Δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη αντιμετώπισε με τον ιδανικότερο τρόπο την «Μήδεια». Εν συνεχεία η Δημοτική Αρχή αναφέρει:

«Ευχαριστούμε δημοσίως τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και πολιτικής προστασίας κ.Γεώργιο Νυκτοπάτη τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο αμαξοστασίου κ.Καδή και τους χειριστές Στουπουδη, Θωμαιδη, Μητσικαρη, Πατσιαλα, Φαρμακίδη, Δαγκουλη, Τσατσάνη, Βαρδάκα, Αιβαζογλου, Μπογιατζή, Μπεγο,και Τσενεκιδη που έδωσαν την μάχη με την χιονόπτωση και τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν ειδικά στα ορεινά της πόλης όπως και την αντιδήμαρχο κ.Χρυσάνθη Παλάζη και τους Πουλικιδου Χρυσα Καρυοφυλλακη Αποστόλη και Δαλγκιτση Σάκη που έδωσαν λύσεις σε προβλήματα που προέκυπταν  στο τηλ 2321027300, Θα ήταν παράλειψη να μην αποδώσουμε τα εύσημα και στην αντιδήμαρχο κ.Σωτηρία Πάνου υπεύθυνη για την  Κοινωνική Μέριμνα τον κ.Μάκη Συρογλου υπεύθυνο για την εξυπηρέτηση των κρουσμάτων που δημιούργησε ο covid 19 και τις κυρίες Ελένη Σισκου και Κατερίνα Δούρα στο τηλέφωνο 2321350040.

Τηλεφωνικό κέντρο  λειτουργεί και στην Κοινωνική Κουζίνα στην οποία εργάζονται  και Κυριακή εκτός του ωραρίου τους για να ετοιμάσουν τα γεύματα κατ οίκον με υπεύθυνο τον κ.Κώστα Μπαζυργιαννη , τον κ.Βασίλη Μαλαματακη και την κ.Δήμητρα Μυλωνά που είναι η διευθύντρια της Κοινωνικής Κουζίνας ώστε να προσφέρουν στους δημότες 210 γεύματα ημερησίως. Τα γεύματα κατ οίκον πηγαίνουν στα χωριά και μετά το πέρας της καραντίνας! 3 άστεγοι τακτοποιήθηκαν σε σπίτια και ένας επιπλέον που κάηκε το σπίτι του τα Χριστούγεννα διαμένει πλέον στην πρώην κλινική Ζωή.

Σαν Σερραίοι δημότες ένα χαμόγελο και ένα τεράστιο ευχαριστώ χρωστάμε σε όλους αυτούς που οι περισσότεροι ανιδιοτελώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και δίνουν λύσεις στην ανθρώπινη δυστυχία και στα προβλήματα που δημιουργούν οι καιρικές συνθήκες.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα