Μήνυμα Δημάρχου Ασπροπύργου για την νέα Σχολική Χρονιά | Δήμος Ασπροπύργου

Πρώτο κουδούνι μιας νέας σχολικής  χρονιάς! Μιας χρονιάς που θα μας ταλαιπωρήσει λίγο ακόμα με τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Αλλά διαθέτουμε πλέον την κατάλληλη εμπειρία και τα απαιτούμενα μέσα για να διαχειριστούμε την κατάσταση.

Πάντα αισιόδοξοι λοιπόν, ας επικεντρωθούμε στις σχολικές μας υποχρεώσεις. Την προσήλωση στα φυσικά μας ταλέντα, στις σχέσεις με τις φίλες και τους φίλους μας, με τους δασκάλους και τους καθηγητές μας. Στο διάβασμα μας, και στα όνειρα μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Ως υπεύθυνη Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής, προχωρήσαμε στον απαραίτητο έλεγχο των σχολικών μονάδων, ώστε να διαπιστωθεί ότι οι κτιριακές υποδομές είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους μαθητές, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία της υγείας των παιδιών μας, προκειμένου να εξελιχθεί ομαλά η νέα σχολική περίοδος. Υπήρξε ιδιαίτερη μέριμνα, από τις Υπηρεσίες μας, για την προετοιμασία των σχολικών εγκαταστάσεων, την επισταμένη καθαριότητα και την έγκαιρη διάθεση του απαιτούμενου υγειονομικού υλικού πρόληψης (αντισηπτικών και προστατευτικών μασκών), η οποία θα συνεχιστεί σταθερά κατά τη διάρκεια του έτους.

Επιπλέον, βρισκόμαστε  σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας, τον Ε.Ο.Δ.Υ  και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας, ενώ οι αντίστοιχες δομές του Δήμου Ασπροπύργου διαρκώς θα επανεξετάζουν τον επιχειρησιακό προγραμματισμό τους με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση της εκπαιδευτικής κοινότητας, καθ’  όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου.

Θα κάνουμε, για μια ακόμα σχολική χρονιά, το καλύτερο δυνατό για να εξασφαλίσουμε την αρμονία της σχολική σας ζωής, και θα είμαστε εδώ, όπως πάντα, για οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί, ώστε να βρούμε μαζί άμεσα τις κατάλληλες λύσεις.

Εύχομαι μια καλή, ασφαλή, και δημιουργική σχολική χρονιά !


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα