Μήνυμα Δημάρχου Ασπρόπυργου, κ. Νικόλαου Μελετίου για την Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών | Δήμος Ασπροπύργου

Η 5η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ, ως η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών προκειμένου να τιμηθούν οι «υπηρέτες» της εκπαίδευσης, όλων των βαθμίδων, με ιδιαίτερη έμφαση στο πολυδιάστατο έργο τους καθώς και το τεράστιο κοινωνικό τους αντίκτυπο.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τους «μάχιμους» εκπαιδευτικούς της πόλης, οι οποίοι πέραν της διαχρονικής προσφοράς τους, εδώ και δύο χρόνια, κάτω από αντίξοες συνθήκες – ένεκεν της πανδημίας, δίνουν ένα τιτάνιο αγώνα ώστε να μεταλαμπαδεύσουν, όσο πιο ορθά γίνεται, τη γνώση στους Ασπροπύργιους μαθητές.

Την προσπάθεια αυτή την εκτιμούμε και το αποδεικνύουμε έμπρακτα, διαρκώς, με την υλική και ηθική μας συμπαράσταση, σε όλα τα σχολεία,  προς όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές μας.

Βρίσκομαι και θα βρίσκομαι, πάντα στη διάθεση της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, ως φίλος, ως σύμμαχος, σε έναν κοινό αγώνα – το μέλλον των παιδιών μας. Η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντοτε ανοικτή για σας, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί μία λύση για οποιοδήποτε ζήτημα και αν σας προβληματίζει.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα