Μήνυμα του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη για την Εργατική Πρωτομαγιά | Δελτία Τύπου | Ενημέρωση | ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη για την Εργατική Πρωτομαγιά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εορτάζουμε την Εργατική Πρωτομαγιά αποδίδοντας τιμή στους διαχρονικούς αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων. Ιδιαίτερα, ο φετινός εορτασμός της, συμπίπτει με την αρχή της σταδιακής εξόδου μας από την παρούσα φάση της πανδημικής κρίσης, εξαιτίας του κορωνοϊού, ο οποίος επέφερε μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, μεταξύ άλλων και στις εργασιακές σχέσεις.

Σήμερα επομένως, υπό αυτές τις συνθήκες που όλοι βιώνουμε, είναι ίσως περισσότερο από ποτέ αναγκαίο να προστατευτεί από την Πολιτεία το δικαίωμα στην απασχόληση, αφενός μέσα από τη διασφάλιση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας και αφετέρου μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων, που θα συμβάλλουν στην οικονοµική, κοινωνική και τοπική ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, είναι αναγκαίο να υπάρξει ένα πλαίσιο ικανό να υπερασπιστεί τα κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων.

Ως Δήμος Μινώα Πεδιάδας στεκόμαστε στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου, του κάθε άνεργου, του κάθε πολίτη, αναγνωρίζοντας τον ξεχωριστό ρόλο του καθενός μέσα σε μια ισορροπημένη κοινωνία ανθρωπίνων αξιών.

Καλή Εργατική Πρωτομαγιά!


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα