Μεγάλες επιτυχίες από την Ολυμπιάδα 73, τον ιστορικό κολυμβητικό Σύλλογο του Αιγάλεω

Η Ολυμπιάδα 73 -ένας Σύλλογος με ιστορία- μπορεί και στέκεται και αντιστέκεται σε κάθε δυσκολία, μετά από μια πρωτόγνωρη χρονιά με πολύμηνη αποχή των αθλητών της εκτός νερού, λόγω της πανδημίας.

Αλλά με προπονητές που στήριξαν και υποστήριξαν με κάθε τρόπο τους αθλητές τους να διατηρήσουν την φυσική κατάστασή τους και να διαχειριστούν την ψυχολογική αβεβαιότητα του πότε και εάν θα ξαναμπούν στο στοιχείο τους, στο χώρο τους, στο νερό!

Κατάφεραν να διατηρήσουν και να κρατήσουν την ομάδα όλους αυτούς τους μήνες με καθημερινή 2ωρη εκγύμναση και επικοινωνία μέσω Skype.

Η άριστη συνεργασία τους, η προσπάθεια και πίστη τους για την επόμενη μέρα έφερε εξαιρετικά  αποτελέσματα για όλη την Ομάδα. 

Στις ελάχιστες ημερίδες κατάφεραν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, για να έρθει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου η Ολυμπιάδα 73 συμμετείχε με 21 Αθλητές/τριες. Όλοι τους σημείωσαν Ατομικά Ρεκόρ, Αθλητές/τριες κατέλαβαν θέσεις μέσα σε 8αδες, 16αδες και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πρωτιές!

Οι Σκυτάλες τους κατάφεραν να δώσουν δυνατό παρόν που δείχνει ότι θα έχει και δυναμικό μέλλον.

Ολυμπιάδα 73, ιστορικό κολυμβητικό Σύλλογο Αιγάλεω

Όλοι οι Αθλητές/τριες τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι στα δύσκολα άντεξαν και κράτησαν την ομάδα σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Η λέξη Συγχαρητήρια είναι λίγη μετά από μία τόσο δύσκολη πρωτόγνωρη χρονιά που δεν τους έκαναν την χάρη ούτε οι κλιματικές συνθήκες πριν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Και σε όλες αυτές τις δυσκολίες πάντα δίπλα τους οι προπονητές τους, που απέδειξαν για ακόμα μια χρονιά τον Επαγγελματισμό τους και τον Σεβασμό τους στην προσπάθεια τους, στην εξέλιξη τους.

Η Ολυμπιάδα 73 ανέκαθεν είχε μια φιλοσοφία και έχει καταφέρει εδώ και πολλές δεκαετίες να έχει ως πρωταρχικό στόχο τον Σεβασμό απέναντι στο Άθλημα, όπως επίσης με προσεχτική προπονητική διαχείριση  να υπάρχει σταθερή και ανοδική πορεία με διάρκεια στους Αθλητές της.

Στον Αθλητισμό-Πρωταθλητισμό χρειάζεται υπομονή και επιμονή και αυτό η Ολυμπιάδα 73 το απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όχι μόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναπτυξιακών Κατηγοριών αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPEN και φυσικά και στην Διεθνή Συνάντηση Acropolis Grand Prix 2021.

Η Ολυμπιαδα 73 ο ιστορικός κολυμβητικός σύλλογος του Αιγάλεω ότι είναι μια από τις πιο ισχυρές κολυμβητικές ομάδες της Αττικής.

Σε μια ολοκληρωμένη χρονιά από την νέα σεζόν θα έχουμε πολλά να περιμένουμε κ να δούμε από την Ολυμπιάδα 73.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!


Πηγή
Author: Chrisa Sarantopoulou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα