Με ασφάλεια και ραντεβού η διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής – Δήμος Φυλής

Με καθορισμένο ραντεβού και με όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, ξεκίνησε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, η νέα διανομή τροφίμων προς τους δικαιούχους του ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ, από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.


Δικαιούχοι της νέας διανομής τροφίμων του ΤΕΒΑ, στο Δήμο Φυλής, είναι 1.220 οικογένειες, με τα μέλη τους να ανέρχονται συνολικά σε 3.046 άτομα.

Οι δικαιούχοι λαμβάνουν συνολικά 19 είδη παντοπωλείου (ελαιόλαδο, φακές, ρύζι, μακαρόνι κοφτό, αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, συμπυκνωμένο χυμό τομάτας κ.ά.), είδη μαναβικής (καρότα, πατάτες), τυροκομικά προϊόντα (φέτα, ημίσκληρο κίτρινο τυρί), νωπό κρέας (μοσχάρι και χοιρινό) και είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, κρεμοσάπουνο, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης κ.ά.). Οι δικαιούχοι λαμβάνουν προϊόντα και ποσότητες ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειάς τους.

«Με τη διανομή αυτή εφοδιάζομε, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ με τα απαραίτητα βασικά αγαθά ενός νοικοκυριού. Και αυτή η διανομή πραγματοποιείται με αυστηρά μέτρα προστασίας (μάσκα, θερμομέτρηση κ.λπ.) και με καθορισμένο ραντεβού για την αποφυγή συγχρωτισμού. Γιατί το κοινωνικό μας έργο συνεχίζεται και στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας», υπογράμμισε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Γιώργος Αντωνόπουλος.

Στη διανομή του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι της «Κοινωνικής Σύμπραξης Δυτικής Αττικής» της οποίας επικεφαλής είναι ο Δήμος Φυλής, είναι συνολικά 4.107 οικογένειες (8.402 άτομα) από τους Δήμους Φυλής, Μεγαρέων, Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας – Ειδυλλίας και την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως. Η διανομή σε όλους τους Δήμους της Κοινωνικής Σύμπραξης θα ολοκληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα