Μια ακόμη δράση αλληλεγγύης από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ασπροπύργου | Δήμος Ασπροπύργου

Μετά τη διανομή τροφίμων σε 1.200 οικογένειες της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ), που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα καθώς και την τακτική μηνιαία διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στις 300 οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ασπροπύργου προχώρησαν σε μια ακόμα δράση αλληλεγγύης την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021. Συγκεκριμένα, προσέφεραν χαρά σε πάνω από 150 παιδιά ωφελούμενων οικογενειών μοιράζοντας τους  παιχνίδια και γλυκίσματα.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών και Πρόεδρος του ATTICA TV, κ. Δημήτριος Καγιάς μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Ασπροπύργου κ. Νικόλαου Μελετίου για τη Νέα Χρόνια καθώς και όλων των υπαλλήλων των Δομών,  ευχόμενος  και εκείνος με τη σειρά του, Καλή Χρονιά, με  Υγεία, Χαρά και Αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που στήριξαν τη δράση αυτή και συγκεκριμένα τις εταιρείες Mattel για τα παιχνίδια, Oscar για τα σοκολατάκια και τέλος το «Μπορούμε» για τους χυμούς που προσφέρθηκαν στα παιδιά.



Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα