Νέα αποστολή τροφίμων (η 5η ), ειδών πρώτης ανάγκης και ζωοτροφών στους πυρόπληκτους, από τον Δήμο Πλατανιά – Δήμος Πλατανιά – Platanias Municipality

Μετά την μεγάλη και συνεχιζόμενη ανταπόκριση των συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε μια ακόμα αποστολή βοήθειας η πεμπτη (5η ), προς τον Δήμο Λαυρεωτικής, αυτή τη φορά, όπου περιελάμβανε είδη πρώτης ανάγκης και τροφίμων, για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές το προηγούμενο διάστημα. Συσκευάσθηκαν αρκετά κιβώτια με τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, ζωοτροφών, καθαριότητας, νερό, και πολλά άλλα είδη.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί τέσσερις ακόμα αποστολές στο Δήμο Μαντουδίου -Λίμνης-Αγίας Άννας, επίσης και στους Δήμους Αρχαίας Ολυμπίας, Γορτυνίας και Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής ευχαρίστησε θερμά, τον Δήμο Πλατανιά και τους πολίτες του, για τη γενναιόδωρη και ανιδιοτελή προσφορά τους, σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Μαλανδράκη

Ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί θερμά και πάλι, όλους όσοι προσέφεραν τα παραπάνω είδη, επιχειρηματίες, πολίτες καθώς και τους υπαλλήλους που βοήθησαν στην συσκευασία τους.

Τέλος ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί θερμά την ΑΝΕΚ LINES και την Blue Star Ferries καθώς και τις Μεταφορικές Εταιρίες ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ Α.,& ΣΙΑ Ο.Ε και ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΣ Κ.ΙΜΕ.ΕΠΕ, για την δωρεάν μεταφορά όλων των παραπάνω.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα