Ξεκινούν οι παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ Κώστας  Χατζηκωνσταντίνου συνοδευόμενος από  το σκηνοθέτη Άκυ Μητσούλη, με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων του Θεατρικού Εργαστηρίου.

Ο Αντιδήμαρχος επισήμανε ότι «ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον πολιτισμό. Μια χρονιά που η έξαρση της πανδημίας άφησε τον πολιτισμό ανενεργό ολόκληρο το χειμώνα. Παρόλα αυτά  το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ συνεχίζοντας την πολυετή παρουσία του, με την αμέριστη συμπαράσταση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, δεν σταμάτησε παρά τις δυσκολίες. Από τον Μάϊο μέχρι τον Αύγουστο , με εντατικές πολύωρες πρόβες , θυσίες και πείσμα όλων των μελών του , κατάφερε να είναι σε θέση να παρουσιάσει στο κοινό , μέσα σε ένα γεμάτο μήνα πολιτισμού, τρεις νέες θεατρικές παραγωγές σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη.

Παράλληλα  και φέτος το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ , θα βρίσκεται με τη νέα του performance στο πλαίσιο της εκδήλωσης « Η Τέχνη στην Αυλή ».

Ο σκηνοθέτης κύριος Άκυς Μητσούλης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής : «Στους δύσκολους καιρούς το να ανεβάζει μια θεατρική ομάδα τρία έργα  είναι ένας πραγματικός άθλος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του εργαστηρίου για την εξαντλητική τους προσπάθεια. Η αρχή των παραστάσεων θα γίνει με την γαλλική κωμωδία ΤΟΚ ΤΟΚ στις 27 – 28 – 29 Αυγούστου. Θα ακολουθήσει, σαν παλιό καλό σινεμά το εξαιρετικό έργο ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ στις 3 – 4 – 5  Σεπτεμβρίου και θα τελειώσουμε με τη μαύρη κωμωδία Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΛΕΡΑ στις 10 – 11 – 12 Σεπτεμβρίου».

Όλες οι παραστάσεις θα δοθούν στην Αυλή του Νηπιαγωγείου Νίκαιας , δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο με ώρα έναρξης 9 το βράδυ. Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Η εκδήλωση «Τέχνη στην Αυλή» θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν και ηθοποιοί του θεατρικού εργαστηρίου.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα