Ο Δήμος Ασπροπύργου στηρίζει την ΕΛΣΤΑΤ στην Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021. | Δήμος Ασπροπύργου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

Ο Δήμος Ασπροπύργου στηρίζει την ΕΛΣΤΑΤ
στην Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών  2021

 

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ασπροπύργου, κ. Δημήτριος Καγιάς, παραχώρησε, κατόπιν σχετικής απόφασης, χώρο εργασίας στο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ασπροπύργου, στο αρμόδιο κλιμάκιο της ΕΛΣΤΑΤ με επικεφαλής την κ. Τίνα Ποδαρά, για το προπαρασκευαστικό στάδιο των απογραφών πληθυσμού και κατοικιών στον Δήμο Ασπρόπυργου.

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού, κ. Καγιάς κατά την έναρξη λειτουργίας του χώρου, δήλωσε πως: «Τόσο ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου, όσο κι εγώ, θεωρούμε υποχρέωση μας να υποστηρίξουμε την εθνική προσπάθεια της ΕΛΣΤΑΤ στο να επιτελέσει το έργο της. Για το λόγο αυτό, διαθέσαμε τον κατάλληλο χώρο με τον απαραίτητο εξοπλισμό, έτσι ώστε να αποτυπωθεί άψογα ο πληθυσμός και οι κτηριακές υποδομές του Δήμου Ασπροπύργου». Από την άλλη, η επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Ποδαρά δήλωσε πως «έχει ξεκινήσει με πυρετώδεις ρυθμούς η προαπογραφική εργασία, η οποία θα εξυπηρετήσει την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών, για την κάλυψη εθνικών αναγκών σε τέτοιου σκοπού στατιστική πληροφόρηση».

Υπενθυμίζουμε πως η διενέργεια  απογραφής θα ξεκινήσει στο τέλος του Οκτωβρίου και ενθαρρύνουμε όλους τους πολίτες να συνεργάζονται με τα κλιμάκια των απογραφέων, τα οποία φυσικά θα φέρουν και τα κατάλληλα διακριτικά της ΕΛΣΤΑΤ.



Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα