Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ –ΛΥΚΕΙΟ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ – Μαρίνος: «Η μάσκα δεν κρύβει τα χαμόγελα και ελπίδα» – Δήμος Πηνειού

Το πρώτο κουδούνι, για τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Πηνειού χτύπησε το πρωί σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της νέας σχολικής περιόδου 2021 – 2022. Ο καθιερωμένος Αγιασμός έγινε με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας για μαθητές και εκπαιδευτικούς, αλλά «η μάσκα δεν κατάφερε να κρύψει… χαμόγελα και ελπίδα», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δήμαρχος Πηνειού.

Ο κ. Ανδρέας Μαρίνος, συνοδευόμενος από τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου κ. Ευ. Στεφανόπουλο, συμμετέχοντας στην τελετή του Αγιασμού στο Γυμνάσιο – Λύκειο Γαστούνης που τέλεσαν οι εφημέριοι του ιερού ναού Αγ. Νικολάου, χαιρέτησε την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, κάνοντας λόγο για τις ιδιαίτερες συνθήκες και της φετινής χρονιάς, ενώ απηύθυνε τις ευχές του για καλή πρόοδο και δημιουργικό σχολικό έτος.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος παρουσία της Λυκειάρχου κ.Χρ. Περιβολάρη, του Γυμνασιάρχη κ. Γ. Κουσινιώρη και καθηγητών, διαβεβαίωσε την εκπαιδευτική κοινότητα: «Η φροντίδα των σχολικών μονάδων και η αναβάθμιση των υποδομών τους, αποτελεί για την Δημοτική Αρχή προτεραιότητα. Το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου βρίσκεται στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας, για όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου».
Ο Δήμαρχος λίγο πριν αναχωρήσει είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με μαθητές τόσο του Λυκείου όσο και του Γυμνασίου.
Τις ευχές του Δημάρχου κ. Ανδρέα Μαρίνου στα σχολεία όλων των βαθμίδων, στην επικράτεια του Δήμου Πηνειού προς την εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και γονείς, για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, μετέφεραν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Ειδικού Νηπιαγωγείου του Δήμου στο Καρδιακαύτι.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα