Πάτμος: Στην κορυφή των θρησκευτικών προορισμών για τους Ολλανδούς

Την πρώτη θέση στη λίστα κατέλαβε η Πάτμος και ακολουθούν τα Μετέωρα, το όρος Άθως, η Αίγινα και η Πάρος.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από ολλανδικά ΜΜΕ για ελληνικούς προορισμούς που είναι ελκυστικοί για επίσκεψη εφέτος.

Την πρώτη θέση στη λίστα κατέλαβε η Πάτμος και ακολουθούν τα Μετέωρα, το όρος Άθως, η Αίγινα και η Πάρος. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη Ολλανδών δημοσιογράφων στα τέλη του Ιουνίου στο νησί της Αποκάλυψης με πρωτοβουλία του δήμου, κατά τη διάρκεια της οποίας η αποστολή εξερεύνησε τις παραλίες και τα χωριά του νησιού, ενώ είχε μείνει εντυπωσιασμένη από το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, τα δαιδαλώδη στενά της Χώρας και το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης που ο Άγιος Ιωάννης συνέγραψε το βιβλίο της Αποκάλυψης το 95μ.Χ.

Στο «μέτωπο» της ελληνικής αγοράς, ξεκίνησε η καμπάνια του δήμου Πάτμου σε 17 σταθμούς του Μετρό Αττικής. Με κεντρικά συνθήματα «Πάτμος Αποκάλυψη, Προορισμός… Απόλαυση!» και «Πάτμος Αποκάλυψη, Προορισμός… Απόδραση!», η Πάτμος θα προβληθεί για 14 ημέρες σε σημεία μεγάλης επιβατικής κίνησης του Μετρό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα