Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της φτώχειας: Συλλογή ειδών ανάγκης στο προαύλιο του Δημαρχείου την Παρασκευή 22/10

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά και οι δομές Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, τιμούν την 17η Οκτωβρίου που έχει ανακηρυχτεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας.

Την ημέρα αυτή που τονίζεται η αξία της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης η ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των πολιτών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων μας.

Με κεντρικό μήνυμα «ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ» καλούνται τα σχολεία να συμμετέχουν στην εκδήλωση ευαισθητοποίησης που διοργανώνεται την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, τις ώρες 09:00-15:00 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Παύλου Μελά, (Καραολή και Δημητρίου 1, Σταυρούπολη). Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στην εξάλειψη αυτού του φαινομένου.

Η εκδήλωση αφορά τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, παυσίπονα φάρμακα, βρεφικά είδη) και παράλληλα την ενημέρωση σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες των κοινωνικών δομών του δήμου.

Η φτώχεια δεν είναι μόνο ένα οικονομικό ζήτημα αλλά ένα πολυδιάστατο φαινόμενο που περιλαμβάνει τόσο την έλλειψη εισοδήματος όσο και βασικών αγαθών που επιτρέπουν στους ανθρώπους να ζουν με αξιοπρέπεια.

Η ημέρα αυτή φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου και για κοινωνική δικαιοσύνη.

Σας καλούμε όλους ως αρωγούς και συνοδοιπόρους στο έργο μας.

*Το εξώφυλλο από το Γραφείο Ευρωπαϊκής Κοινότητας στην Κύπρο


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα