Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Μαραθώνος στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Κλιμάκιο του Δήμου Μαραθώνος μετέφερε και παρέδωσε χθες στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα: τρόφιμα και γάλα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής, απολυμαντικά είδη, προϊόντα καθαρισμού, είδη ένδυσης και υπόδησης, κλινοσκεπάσματα και φάρμακα.

Επικεφαλής της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Διαχείρισης και Διαφάνειας κ. Νίκος Ευαγγελόπουλος ο Αντιδήμαρχος Δικτύων και Καθημερινότητας κ. Χρήστος Στάμος και ο τοπικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Μάκρης, Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου κ. Γιώργος Μιχαήλ, τους οποίους υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Φρόσω Καρκαβανίδη, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για την εξαιρετική οργάνωση του Δήμου μας όσον αφορά στην μεταφορά των δεμάτων. 

Ο Δήμος Μαραθώνος ευχαριστεί θερμά το Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνος, τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Θεσσαλών Νέας Μάκρης, Μαραθώνος και Ραφήνας-Πικερμίου, και όλους τους κατοίκους του Δήμου μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα και στήριξαν την οργανωμένη αυτή προσπάθεια για την ανακούφιση των πληγέντων. Η προσφορά όλων είναι ανεκτίμητης αξίας.

Ευχόμαστε στους κατοίκους των περιοχών που χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο, κουράγιο και δύναμη. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σας.

Μοιραστείτε το


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα