Πες αντίο στο λίπος στην κοιλιά – Η διατροφή και η γυμναστική που το καταπολεμούν

Η γνωστή σε όλους μας personal trainer Ειρήνη Δανιήλ μας λέει πώς να πούμε αντίο στο λίπος στην κοιλιά με τη σωστή διατροφή και την κατάλληλη γυμναστική!

Λίπος στην κοιλιά; Ταλαιπωρεί τις γυναίκες, ακόμα και τις πιο αδύνατες. Όμως αν θέλετε πραγματικά να διώξετε το ενοχλητικό λίπος τη κοιλιά πρέπει να είστε συνεπείς και να καταλάβετε πως το αποτέλεσμα θα έρθει αρκεί να το θέλετε πραγματικά.

Δεν χρειάζεται πόνος, όπως συνηθίζουν να λένε όλοι, για όσα καταφέρνουμε στη ζωή, θέληση χρειάζεται και πίστη! Γι αυτό αγαπημένοι μου θα μάθουμε μαζί πως με ένα απλό συνδυασμό, η κοιλίτσα μπορεί να αποτελέσει παρελθόν!

Γράφει η Ειρήνη Δανιήλ


Τι χρειάζεται λοιπόν; Να συνδυάσετε διατροφή και άσκηση! ΟΧΙ δεν θα χρειαστεί να πεινάσετε ούτε να ιδρώσετε στο γυμναστήριο με τις ώρες! Λίγο προσοχή μόνο και μετά θα δείτε! Θα συνηθίσετε σε ένα τρόπο ζωής που θα λατρέψετε!

Καταναλώστε άφθονα λαχανικά, σύνθετους υδατάνθρακες, υγιή λίπη και πρωτεΐνες
Η πρωτεΐνη είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό θρεπτικό συστατικό για τον έλεγχο του βάρους. Η υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών αυξάνει την απελευθέρωση της ορμόνης PYY, η οποία μειώνει την όρεξη και προάγει το αίσθημα της πληρότητας.

Υγιείς πηγές πρωτεϊνών που η πρόσληψή τους θεωρείται απαραίτητη, μπορούν να βρεθούν στο tofu, το βόειο κρέας, το κοτόπουλο, την γαλοπούλα, τα αυγά, τα λιπαρά ψάρια (επίσης πλούσια σε ωμέγα 3 – ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό που χρειάζεται το σώμα σας). Στα υγιεινά λίπη συμπεριλαμβάνονται το ιχθυέλαιο, το αβοκάντο, το ελαιόλαδο, το φυστικέλαιο και τα παρόμοια

Περιορίστε τις τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, Η απελευθέρωση ινσουλίνης διεγείρεται επίσης όταν τρώτε υπερβολική ποσότητα ζάχαρης που προέρχεται από άμυλο ή υδατάνθρακες. Όσο περισσότερη ζάχαρη τρώτε, τόσο περισσότερο το σώμα σας απελευθερώνει ινσουλίνη και τόσο περισσότερο αποθηκεύει λίπος

Η γυμναστική τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα είναι επωφελής για την επιτάχυνση της απώλειας βάρους.
Τι πρέπει όμως να κάνετε για να κάψετε σύντομα λίπος; Η γυμναστική που βασίζετε στην υψηλή ένταση καίει θερμίδες πιο σύντομα από όσο νομίζεις!
Δυο πολύ καλές επιλογές είναι το τρέξιμο και το ποδήλατο αλλά και το περπάτημα! Μπείτε να το μετατρέψτε το σε διαλειμματική προπόνηση
Περπατήστε με χαλαρό ρυθμό για ένα λεπτό και μετά περπατήστε όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά μπορείτε για 30 δευτερόλεπτα.
Η διαλειμματική προπόνηση βοηθά το σώμα σας να βγει από τη ζώνη άνεσής του και να αυξήσει το κάψιμο θερμίδων.

Extra
Η Κινόα είναι πολύ θρεπτική και ανήκει στο πρόγραμμα απώλειας βάρους. Το συγκεκριμένο είδος ολικής άλεσης περιέχει 8 γραμμάρια πρωτεΐνης που μειώνει την όρεξη και 5 γραμμάρια ίνας σε ένα φλιτζάνι, ενώ επιπλέον είναι εύκολο να μαγειρευτεί σαν ρύζι.

Θα τα λέμε μέσα από τις σελίδες του BestNews.gr κάθε βδομάδα εύκολα και θα μαθαίνουμε νέους τρόπους για μια καλύτερη ζωή, με υγεία, χαμόγελα και ενέργεια! 

Ειρήνη Δανιήλ

Personal trainer και Φυσικοθεραπεύτρια

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Δανιήλ

Η Ειρήνη Δανιήλ, γνωστή personal trainer και υπεύθυνη για τα κορμιά πολλών διάσημων, καθώς συνεργάστηκε με τη Μιμή Ντενίση, ενώ αυτή τη περίοδο ανάμεσα στα άτομα που  προπονεί είναι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Οι Πάνος Καλλίτσης, Δημήτρης Παππάς, Κατερίνα Δαλάκα είναι μερικά από τα ονόματα που την εμπιστεύτηκαν. Από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και μέχρι σήμερα μετρά πολλές διακρίσεις, ούσα πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο, μέλος της εθνικής ομάδας, personal trainer και Φυσικοθεραπεύτρια.

Έχει το δικό της γυμναστήριο και το δικό της στούντιο στον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο.


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα