Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση διαβούλευσης ομάδας επιχειρηματιών (focus group) που δραστηριοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης του σχεδίου ΒΑΑ. – Δήμος Δράμας

Την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση διαβούλευσης ομάδας επιχειρηματιών (focus group) που δραστηριοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης του σχεδίου ΒΑΑ. Η συνάντηση αυτή αποτελεί μέρος του κύκλου συναντήσεων διαβούλευσης που οργανώνει το ΔΙ.ΔΙΑΚ.-ΔΡΑΜΑΣ (Δίκτυο Διακυβέρνησης Βιοκλιματικής-Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης της Δράμας) για συγκεκριμένες ομάδες στόχους με βάση την χωροταξική εξέλιξη των εργασιών ΒΑΑ. Στόχος της συνάντησης αυτής ήταν η εξατομικευμένη ενημέρωση των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο μέσο της οδού 19ης Μαΐου, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες του ΒΑΑ την τρέχουσα περίοδο, και η καταγραφή των προβλημάτων τους εξαιτίας των εργασιών αυτών. Ο συντονισμός της συνάντησης έγινε από την κ. Βασιλική Καζάνα, καθηγήτρια του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και την κ. Ευθυμία Χρυσανθίδου, επιστημονική συνεργάτη του δικτύου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Ιωάννης Κιοσσές, Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας, ο κ. Κωνσταντίνος Χατζημανώλης, Μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας και η κ. Αικατερίνη Ιωσηφίδου, Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης του Δήμου Δράμας. Οι εντεταλμένοι υπάλληλοι πληροφόρησαν ενδελεχώς τους επιχειρηματίες για τα τεχνικά ζητήματα του έργου ανάπλασης καθώς και για τον χρονοπρογραμματισμό του έργου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση με τους επιχειρηματίες οι οποίοι κατέδειξαν τους κύριους προβληματισμούς τους για την πορεία του έργου και τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεών τους εξαιτίας των εργασιών. Ακολούθως, η ομάδα συντονισμού του δικτύου κατέγραψε τις κύριες ανάγκες τους σε θέματα που αφορούν κυρίως στην πρόσβαση των προμηθευτών, των εργαζομένων και των πελατών στα καταστήματά τους.

Πληροφορίες για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του ΔΙ.ΔΙΑΚ.-ΔΡΑΜΑΣ στα τηλέφωνα, 2521060460, 2521060422, 6944744558, στην ιστοσελίδα https://astikianaptiksidramas.wordpress.com/, στο Facebook στη σελίδα https://www.facebook.com/astikianaptiksidramas και στο Twitter στο σύνδεσμο https://twitter.com/anaptiksidramas.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα