Πρόσκληση 15ης Συνεδρίασης Ο.Ε. για τις 16-3-2021 – Δήμος Φυλής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                         
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ                                                                                                   
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Άνω Λιόσια 11-03-2021
Αριθ. Πρωτ.: 6439

                                 

Π Ρ Ο Σ
 Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, η με αρ. 15 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 16-3-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας σύμφωνα με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.) Α) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ 55/Α΄/11-3-20) και Β) «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις (ΦΕΚ 75/Α΄/30-3-20), με τα παρακάτω θέματα:

  1. Εισήγηση προς το Δ.Σ. περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021. (2η αναμόρφωση οικ. έτους 2021).

(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δ/ντής κ. Βάμβουκας Παντελεήμων)

  1. Αποδοχή ή μη του αιτήματος του ΠΟΝΗΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, για εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς του με το Δήμο, μετά από άσκηση αγωγής.

(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Παππούς Χρήστος)

  1. Αποδοχή ή μη του αιτήματος των: 1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ χήρας Χρήστου ΜΑΡΑΚΟΥ, 2. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΑΡΑΚΟΥ, για εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς τους με το Δήμο, μετά από άσκηση αγωγής.

(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Παππούς Χρήστος)

  1. Επικύρωση ενεργειών Δημάρχου, περί παροχής πληρεξουσιότητας στο δικηγόρο Αθηνών κ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Κωνσταντίνου, για την παράστασή του, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στη συζήτηση της Αίτησης Παροχής Προσωρινής Προστασίας- Αναστολής Εκτέλεσης Πράξεων Βίαιης Εκδίωξης από την Οικία και Κατεδάφισης αυτής των Αλεξάνδρας Καρρά κ.λ.π., κατά του Δήμου Φυλής, δυνάμει της υπ’ αριθ.68/2021 απόφασής του.

(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Παππούς Χρήστος)

  1. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης στη δικηγορική εταιρεία με την επωνυμία «ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», της δικαστικής εκπροσώπησης του Δήμου ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών (18ο Τμήμα Μονομελές), στη συζήτηση της ανακοπής με ΑΚ 2788/2018 που άσκησε η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΤΑΔ Α.Ε» κατά του Δήμου Φυλής, δυνάμει της υπ’ αριθ. 256/2016 απόφασής του Δ.Σ.

(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Παππούς Χρήστος)

  1. Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στο Δήμο Φυλής».

(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντ/χος κ. Σχίζας Αθανάσιος)

  1. Συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών, για την προμήθεια ειδών στο πλαίσιο υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», για την πρόσκληση ΑΤ12, στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον» για την πράξη: «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στο Δήμο Φυλής».

(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντ/χος κ. Σχίζας Αθανάσιος)

  1. Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ – Α΄/ΒΑΘΜΙΑΣ & Β΄/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΔΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ».

(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντ/χος κ. Σχίζας Αθανάσιος)

  1. Συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών, για την προμήθεια ειδών στο πλαίσιο υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», για την πρόσκληση ΑΤ10, στον Άξονα Προτεραιότητας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» με τίτλο: «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμΕΑ» για την πράξη: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ – Α΄/ΒΑΘΜΙΑΣ & Β΄/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΔΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ»

(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντ/χος κ. Σχίζας Αθανάσιος)

  1. Έγκριση του Πρακτικού Δημόσιας Κλήρωσης και Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάδειξη Αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ» Α.Μ. 184/2020 Προϋπολογισμός: 31.999.997,93 € (με Φ.Π.Α.).

(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντ/χος κ. Σχίζας Αθανάσιος)

  1. Κατακύρωση ή μη των Αποτελεσμάτων της Διαδικασίας με Διαπραγμάτευση (άρθρο 32 παρ. 2γ) λόγω Κατεπειγουσών αναγκών για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ», Α.Μ. 2/2021 (Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ), προϋπολογισμού 206.675,76 ευρώ (συμπ/νου Φ.Π.Α.), δυνάμει της υπ΄ αριθμ. 6507/11-3-2021 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού.

(ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Δ/ντρια κα Τριβέλλα Δήμητρα)

  1. Επικύρωση Ενεργειών Δημάρχου για ανάθεση Υπηρεσιών και Προμηθειών που αφορούν κατεπείγοντες λόγους λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων) ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «ΜΗΔΕΙΑ», δυνάμει της υπ’ αριθμ. 66/2021 απόφασης Δημάρχου (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Δ/ντρια κα Τριβέλλα Δήμητρα)

  1. Επικύρωση της αρ. 8/2021 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» του Δήμου Φυλής, περί έγκρισης της 1ης Υποχρεωτικής Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και του Πίνακα Στοχοθεσίας οικονομικού έτους 2021 του Ν.Π.Δ.Δ.

(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος ν.π.δ.δ. κ. Παναγιώτης Καμαρινόπουλος)

Συγκεκριμένα, καλείσθε όπως μας ενημερώσετε, έως την ως άνω ημέρα και ώρα πραγματοποίησης της συνεδρίασης, μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση grafeio.epitropon@fyli.gr για την ψήφο σας (υπέρ ή κατά ή λευκή ψήφος ή αποχή από την ψηφοφορία) ως και για τις τυχόν απόψεις σας – προκειμένου να συμπεριληφθούν στα πρακτικά της συνεδρίασης – επί των ανωτέρω θεμάτων ημερήσιας διάταξης, λαμβανομένης υπόψη και της σχετικής εισήγησης.

Σύμφωνα δε, με την εγκύκλιο 40/2020 του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ), οι αποφάσεις που θα ληφθούν στη δια περιφοράς συνεδρίαση, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση, μετά τη λήψη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠ. ΠΑΠΠΟΥΣ


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα