Σέριφος: Σε λειτουργία ο ηλιακός σταθμός φόρτισης κινητών τηλεφώνων

Ηλιακός σταθμός φόρτισης κινητών τηλεφώνων, ο πρώτος στις δυτικές Κυκλάδες, εγκαταστάθηκε στη Σέριφο από τον τοπικό δήμο.

Αποτελεί μια χρήσιμη και διαφορετική υπηρεσία προς τους κατοίκους-επισκέπτες-πελάτες του νησιού, ενώ λόγω της μεγάλης εκμεταλλεύσιμης επιφάνειάς του μπορεί να αποτελέσει ιδανικό τρόπο προβολής του χώρου ή και χορηγών ώστε να δημιουργηθούν έσοδα (από διαφήμιση χορηγού).O Solar Eco Charger the urban edition  V1 είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος ηλιακός σταθμός φόρτισης πόλης. Είναι μια στιβαρή μεταλλική κατασκευή η οποία διαθέτει τέσσερεις (4) εξόδους φόρτισης USB (android και iOS). Στην κορυφή του σταθμού υπάρχουν δύο φωτοβολταϊκά πάνελ υψηλής απόδοσης τα οποία είναι τοποθετημένα σε ειδικό βραχίονα μεταβλητού προσανατολισμού, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόδοσή τους.

Φοιτητικός διαγωνισμός «Με το Πάσο σου» από τη l’artigiano!

Τον ιδανικό διαγωνισμό για κάθε φοιτητή πραγματοποιεί η lartigiano προσφέροντας μια δωροεπιταγή 1.000€ σε έναν νέο ώστε να επιπλώσει το φοιτητικό του σπίτι.

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα