Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η κατασκευή του αύλειου χώρου του 1ου Δημοτικού Νέας Μάκρης

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας παρέλαβε σήμερα την ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική μελέτη για την κατασκευή του αύλειου χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης, που κατεδαφίστηκε πρόσφατα και προχωρά στην υλοποίησή της. 

Ένα έργο απαραίτητο που θα καλύψει τις  πρακτικές ανάγκες των μικρών μαθητών και θα συμβάλει στην σωστή λειτουργία του σχολείου στο πλαίσιο του προγράμματός μας για την αναμόρφωση των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του αύλειου χώρου είναι δωρεά της συντοπίτισσάς μας, κας. Ιωάννας Καλαφατά, η οποία είναι αρχιτέκτων, μηχανικός και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του προαναφερθέντος σχολείου, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την ενεργή προσφορά της στον τομέα της εκπαίδευσης, και πραγματοποιήθηκε με βάση τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, τις ισχύουσες προδιαγραφές για τις σχολικές εγκαταστάσεις και βάσει των εγκεκριμένων μελετών από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία.

Προτεραιότητά μας η παιδεία και η δημιουργία σχολικών μονάδων που αποτελούν πρότυπα σωστής λειτουργίας για τους δημότες μας.

Μοιραστείτε το


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα