Σκωτία: Συνταξιούχος έγινε η «μοναδική εν ζωή» προ-προ-προγιαγιά

Μια συνταξιούχος από τη Σκωτία έγινε προ-προ-προγιαγιά έχοντας την ευτυχία να απολαμβάνει έξι γενιές της οικογένειάς της.

Η Μέρι Μάρσαλ, μητέρα οκτώ παιδιών, στα 86 της χρόνια έχει συνολικά 90 εγγόνια, δισέγγονα, τρισέγγονα και εσχάτως ένα τετρασέγγονο. 

Η 86χρονη από το Εδιμβούργο είναι η γηραιότερη της πολυμελούς οικογένειας, της οποίας το νεότερο μέλος μετρά μόλις τρεις εβδομάδες ζωής. Όλες οι μητέρες -πλην της νεότερης- δούλεψαν ή δουλεύουν ως φροντίστριες ηλικιωμένων ή ανήμπορων ανθρώπων. Όλες γέννησαν έως και τα 18 τους χρόνια και όλες τους ζουν μέσα ή γύρω από το Εδιμβούργο. Στις 25 Μαΐου, με τη γέννηση της τελευταίας εγγονής της, η Μάρσαλ κέρδισε τον τίτλο της μοναδικής προ-προ-προγιαγιάς στη Σκωτία. Και λόγω του μεγέθους της φαμίλιας της, έχει κερδίσει επίσης την «ασυλία» στα δώρα γενεθλίων και Χριστουγέννων καθώς θα περνούσε «μισό χρόνο» για να κάνει κάτι τέτοιο.

«Είμαι μια τυχερή γυναίκα, για να σας είμαι ειλικρινής. Είναι υπέροχο να έχεις τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάντα υπάρχει κάποιος που θα σε αναζητήσει. Είμαι απίστευτα ευτυχής» λέει η ίδια. «Όταν ανακαλύψαμε πως είμαι έγκυος, αστειευόμασταν μεταξύ μας πως θα κάναμε ρεκόρ ως οικογένεια. Μετά αρχίσαμε να το ψάχνουμε και διαπιστώσαμε πως μάλλον δεν υπήρχε άλλη οικογένεια σαν κι εμάς» παραδέχεται η μικρότερη μαμά, Τόνι Λι.

Η οικογένεια πιστεύεται πως είναι η μοναδική στη Σκωτία με τις έξι γενιές της παρούσες στη ζωή. Σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, η περισσότερες γενιές εν ζωή σε μία οικογένεια είναι επτά.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα