Σκύλος εξαφανίστηκε πριν 7 χρόνια και βρέθηκε 1000 μίλια μακριά από το σπίτι του

Ένας σκύλος ενώθηκε ξανά με την ιδιοκτήτριά του στο Μίσιγκαν– πάνω από 1000 μίλια μακριά από εκεί όπου χάθηκε το 2014. 

Το μικρό Γιορκσάιρ Τεριέ ήταν μόλις 6 ετών όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι του στη Φλόριντα. Η ιδιοκτήτρια είχε ανακαλύψει πως ο σκύλος της είχε βρεθεί στο Craigslist (αμερικανικό σάιτ αγοραπωλησιών) και τον Sgt. Pepper είχε ήδη «πάρει κάποιος που δεν ήταν αληθινός ιδιοκτήτης του». 

Μην μπορώντας να εντοπίσει τα ίχνη του Sgt. Pepper, η ιδιοκτήτρια έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ειδοποίησε την εταιρία μικροτσίπ, όπου είχε καταχωρήσει τον σκύλο, ότι εκλάπη. «Δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες της περιπέτειας του Sgt Pepper, αλλά ανακαλύψαμε πώς έφτασε στο Μίσιγκαν», είπαν οι αρμόδιες αρχές. «Ο Sgt Pepper ζούσε με μια οικογένεια τα τελευταία 5 χρόνια και αγνοούσαν το μικροτσίπ και πως είχε κλαπεί», πρόσθεσαν.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Sgt. Pepper βρέθηκε στο Σάρλοτ και κατέληξε στα χέρια του Eaton County Animal Control, που κατάφερε να εντοπίσει τον πραγματικό ιδιοκτήτη με τις πληροφορίες επικοινωνίας στο μικροτσίπ. Η ιδιοκτήτρια του Sgt. Pepper πήγε αεροπορικώς στο Μίσιγκαν και εκεί ενώθηκε ξανά με τον σκύλο της. 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα υπέροχο χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα