«ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ»: Το τραγούδι για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ενημερώνει με το τραγούδι «ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ», για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» έχει στόχο μέσα από τους απλούς στίχους που περιέχουν τα τραγούδια που επενδύουν μουσικά τα animation videos, να περάσει απλά μηνύματα αυτοπροστασίας στα παιδιά. Ένα από αυτά, έχει θέμα τη σιωπή πίσω από την οποία κρύβονται όλα τα θύματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, με αποτέλεσμα τη συνέχιση της κακοποιητικής συμπεριφοράς του θύτη.

Το τραγούδι μαθαίνει στα παιδιά, πως δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι έχει συμβεί και τα προσκαλεί να γίνουν ήρωες της ζωής τους, βρίσκοντας τη δύναμη να σπάσουν αυτή τη σιωπή και να νικήσουν τον εχθρό που τους κρατά εγκλωβισμένους μέσα σε αυτή.  

Τραγούδι: @mirelapachou

Στίχοι-Μουσική: @loukas

Ακούστε το τραγούδι «ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ»:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα