Πλαίσιο Computers: Προσφέρει σχολικά στους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών

Η Πλαίσιο Computers, με πρωτοβουλία της ομάδας εθελοντών «πλάι σου» και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στέκεται ενεργά δίπλα στις οικογένειες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια.

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, στήριξης και συμπαράστασης, προχωρά άμεσα σε δωρεά των σχολικών τσαντών και της απαραίτητης γραφικής ύλης στους 3.089 μαθητές που φοιτούν στα σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας.O πυλώνας της εκπαίδευσης αποτελεί πεδίο ευαισθητοποίησης εδώ και πολλά χρόνια για την Πλαίσιο, η οποία για ακόμα μία φορά κάνει πράξη την υπόσχεσή της και προσφέρει στους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων, περισσότερα από 35.000 σχολικά είδη, για να υποδεχτούν με χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά.

Παράλληλα, οι εθελοντές της ομάδας «πλάι σου», με γρήγορα αντανακλαστικά ανταποκρίθηκαν πρώτοι στις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν στη Βόρεια Εύβοια, παρέχοντας αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό.Η Πλαίσιο, ως κορυφαία ελληνική εταιρεία τεχνολογίας, έχει δρομολογήσει δέσμη δράσεων μέσω της ομάδας «πλάι σου», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κοινωνίας.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα