Μήνυμα Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου για την ανακοίνωση των βάσεων 2021 | Δήμος Ασπροπύργου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

Μήνυμα Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου
 για την ανακοίνωση των βάσεων 2021

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να ευχηθώ στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών του 2021, στα παιδιά του Ασπρόπυργου αλλά και όλης της Ελλάδας, Καλή Ακαδημαϊκή Αρχή και Καλή Φώτιση.

Θερμά Συγχαρητήρια για τον σπουδαίο σας αγώνα και την σκληρή προσπάθειά σας. Τώρα, ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει για εσάς, με νέες εμπειρίες, νέες δοκιμασίες και νέους ορίζοντες.

Αυτή η χρονιά απαίτησε αντοχές «αθλητικών» επιδόσεων απ’ όλους σας. Αποτέλεσε έναν όντως μακρύ δρόμο μετ’ εμποδίων, όπως η ψηφιακή διδασκαλία, τα lockdown και η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση του Υπουργείου Παιδείας.

Ήταν οι δικοί σας «Ολυμπιακοί Αγώνες» και τα καταφέρατε με το παραπάνω.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως στους γονείς σας που στάθηκαν δίπλα σας αρωγοί, στυλοβάτες  σε όλη την ακαδημαϊκή σας διαδρομή.

Σε όσους δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, μην απογοητεύεστε! Μια δοκιμασία δεν καθορίζει τη ζωή σας. Μπορείτε να συνεχίσετε τον αγώνα σας, εκ νέου. Έχετε πολλές επιλογές και αυτό θα  το ανακαλύψετε στην πορεία. Μην εγκαταλείψετε ποτέ την προσπάθεια και τα όνειρά σας.

Εσείς είστε το μέλλον του τόπου μας. Σε εσάς στηρίζουμε τις ελπίδες μας για το αύριο. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας συνδράμοντάς σας  με κάθε μέσο, όπως κάνουμε τόσα χρόνια.

Πολλά Συγχαρητήρια!

Νικόλαος Ι. Μελετίου
Δήμαρχος Ασπροπύργου


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα