Στις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινότητας η εξυπηρέτηση των 5500 ωφελούμενων δημοτών | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Κώστας Κουκοδήμος: Με ουσιαστικό έργο ενισχύουμε καθημερινά την κοινωνική ασπίδα προστασίας για τους συνδημότες μας

Τις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινότητας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης, που λειτουργεί πλέον επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 51 επισκέφτηκε σήμερα, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΚ Σταύρο Χριστοφορίδη.

«Στον Δήμο Κατερίνης επιτελείται σπουδαίο έργο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Συνοχής. Με όχημα τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας και την παροχή υπηρεσιών στο νέο, σύγχρονο αυτό χώρο φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την κοινωνική αυτή ασπίδα προστασίας, για τους 5500 ωφελούμενους συνδημότες μας» τόνισε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνεχάρη τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΔΗΚΕΔΗΚ, για το ουσιαστικό έργο που επιτελούν, ιδιαίτερα για τις ασθενέστερες ομάδες συμπολιτών μας.

«Τώρα που ολοένα και περισσότεροι συνδημότες μας στηρίζονται στις κοινωνικές δομές,  η λειτουργία των υπηρεσιών μας στις νέες εγκαταστάσεις ενδυναμώνει το δίκτυο προστασίας και τις κοινωνικές μας υπηρεσίες για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού» σημείωσε από την πλευρά του,ο κος Χριστοφορίδης.

Να σημειωθεί, πως για λόγους περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, οι ώρες που το Κέντρο Κοινότητας (Εθνικής Αντιστάσεως 51) παραμένει ανοιχτό στο κοινό για συναλλαγές με φυσική παρουσία είναι από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:00, ενώ η προσέλευση γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού, στο τηλέφωνο 23510 73425, καθώς και μέσω του email του Κέντρου: [email protected].

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα