ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ “Αγαπητά μας παιδιά, κυνηγήστε τα όνειρά σας!” – Δήμος Πηνειού

Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά του Δήμου μας, που κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της υγειονομικής κρίσης.
Με την ανάλογη οργάνωση και μελέτη, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και τη συμπαράσταση των οικείων τους, στους οποίους επίσης αξίζουν συγχαρητήρια, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και πέτυχαν το στόχο τους.
Από σήμερα για τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, ανοίγεται μπροστά τους ο Ακαδημαϊκός κόσμος, από τον οποίο μπορούν να πάρουν πολλές γνώσεις και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.
Αγαπητά μας παιδιά,
Στην Ακαδημαϊκή σας πορεία θα εφοδιαστείτε με γνώση ώστε να διεκδικήσετε με τις πλέον υψηλές προσδοκίες την επιτυχημένη επαγγελματική σας πορεία στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον της κοινωνίας και της αγοράς εργασίας.
Απευθύνομαι ακόμη και στους νέους και τις νέες που δεν είδαν τα ονόματά τους στους πίνακες των εισακτέων. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύονται ή να απελπίζονται. Οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς. Η ζωή είναι γεμάτη εξετάσεις, αγώνες επιβίωσης αλλά κι εκπλήξεις και ανατροπές. Με ψυχραιμία και νηφαλιότητα επανασχεδιάστε το μέλλον σας και προετοιμαστείτε για την επόμενη χρονιά με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θάρρος. Η ζωή συνεχίζεται!
Επιτρέψτε μου τέλος να πω, ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε η κεντρική εξουσία να κατανοήσει τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς. Πρέπει να απεγκλωβιστούμε από στερεότυπα του παρελθόντος που οδηγούσαν τους νέους στην κατάκτηση υψηλής ακαδημαϊκής γνώσης χωρίς την ανάλογη ανταπόκριση στην αγορά εργασίας. Η στροφή προς τεχνικά επαγγέλματα αποτελεί μία καλή διέξοδο για τη νεολαία μας, που μαστίζεται από την ανεργία. Η δημιουργία δομής για κατάρτιση αγροτών-επιστημόνων θα αποτελούσε βάση στήριξης του πρωτογενούς τομέα.
Ως Δήμος Πηνειού, είμαστε στο πλευρό της νεολαίας μας, στηρίζουμε όλα τα παιδιά μας και επιθυμία μας είναι να τα βλέπουμε να προοδεύουν και να τα καμαρώνουμε.
Αγαπητά μας παιδιά, κυνηγήστε τα όνειρά σας!


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα