Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 30-08-2021

Καλείστε να προσέλθετε, σε τακτική “δια περιφοράς” και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 30η του μηνός Αυγούστου έτους 2021, ημέρα Δευτέρα ώρα 10:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

1. Περί τροποποίησης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

2. Περί αποδοχής επιχορήγησης ποσού 97.900.00 € για τη κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορωνοϊού.

3. Περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ Βελτίωση και ολοκλήρωση του υπάρχοντος τοιχίου αντιστήριξης οικισμού Μισοχωρίου με σύγκλιση με το πρανές και εργασίες προστασίας του Δημοτικού Μονοπατιού «κατάντι» Παναγιώτη Κουλουρά.

4. Περί έγκρισης 1ου πρακτικού διαγωνισμού εργασίες αποκατάστασης παλιού σχολείου Κάτω Λουσών σε κτίριο πολιτιστικού χαρακτήρα.

5. Περί έγκρισης 1ου πρακτικού διαγωνισμού ανάπλαση εισόδων τοπικής κοινότητας Καλαβρύτων.

6. Περί έγκρισης 1ου πρακτικού διαγωνισμού επισκευές και διαρρυθμίσεις στο τουριστικό περίπτερο επί της πλατείας Ζαϊμαίων Καλαβρύτων.

7. Περί έγκρισης 2ου πρακτικού ηλεκτρονικού διεθνούς ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και των νομικών του προσώπων, τρέχοντος έτους 2022».

8. Περί έγκρισης 2ου πρακτικού ηλεκτρονικού διεθνούς ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των σχολείων του Δήμου Καλαβρύτων».

9. Περί έγκρισης 3ου πρακτικού ηλεκτρονικού διεθνούς ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού της προμήθειας «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού απομακρυσμένης ανάγνωσης μετρήσεων σε επιλεγμένες θέσεις του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Καλαβρύτων».

10. Περί αποδοχής πίστωσης (175.201,89 €) από τους ΚΑΠ – Η΄ κατανομή έτους 2021.

11. Περί αποκατάστασης Πάγιας Προκαταβολής Κοινοτήτων του Δήμου.

12. Περί δικαστικών και άλλων θεμάτων.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Αθανάσιος Παπαδόπουλος
ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα