Τα Έπιπλα Μαρμαρίδης προσέφεραν παιδικό σαλόνι στην τυχερή οικογένεια της Μαγεμένης Πύλης Δήμου Παύλου Μελά

Το μεγάλο δώρο του Άγιου Βασίλη, ένα παιδικό σαλόνι για τους επισκέπτες του διαδικτυακού χριστουγεννιάτικου χωριού «Μαγεμένη Πύλη» του Δήμου Παύλου Μελά, παραδόθηκε στην τυχερή οικογένεια, ‘’δια χειρός’’ των Επίπλων Μαρμαρίδη, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021.

Παρουσία του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Χαράς Αμανατίδου, οι κάτοχοι του τυχερού αριθμού Νο 386, της κλήρωσης της 8ης Ιανουαρίου, παρέλαβαν από τον Παναγιώτη και την Αναστασία Μαρμαρίδη, μια ολοκληρωμένη, ιδιαίτερα λειτουργική σύνθεση παιδικού δωματίου από υψηλής ποιότητας υλικά, με ενσωματωμένη βιβλιοθήκη, ντουλάπα, γραφείο και κρεβάτι που με την έξυπνη σχεδίασή του λειτουργεί και ως καναπές.

Τα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙ∆ΗΣ ΕΠΙΠΛΑ με βαθιά συναίσθηση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους, ανταποκρίνονται υπεύθυνα στις κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις, δωρίζοντας προϊόντα τους, κυρίως στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και λειτουργώντας φιλικά προς το περιβάλλον, τόσο στο στάδιο της παραγωγής όσο και στην ανακύκλωση των υλικών συσκευασίας.

Ο Δήμος Παύλου Μελά, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την ευγενική χορηγία των ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ και υπενθυμίζει ότι υιοθετεί τις αρχές της  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για  την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας μέσω χορηγιών – δωρεών.

Με τις προτεραιότητες που θέτουν οι δημοτικές υπηρεσίες, συμβάλλουν στο να γίνει σύνδεση των αναγκών της κοινωνίας με τις προσφορές ιδιωτών και επιχειρήσεων σε προϊόντα, υπηρεσίες αλλά και εθελοντές, ιδιαίτερα τη δύσκολη εποχή της πανδημίας, που οι ανάγκες πολλαπλασιάστηκαν.

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα