Το Netflix θα μπλοκάρει όσους μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασης

To Netflix επιδιώκει να περιορίσει την κοινή χρήση ενός λογαριασμού από πολλούς χρήστες καθώς καταγράφει μεγάλη απώλεια εσόδων από αυτή την πρακτική.

Αντίστοιχα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και σε άλλες υπηρεσίες streaming, που επίσης θέλουν να αποτρέψουν τους συνδρομητές τους από να μοιράζονται τους κωδικούς τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα techblog.gr, φήμες θέλουν το Netflix να επεξεργάζεται ήδη τρόπους με τους οποίους θα μπορεί να εντοπίζει ποιοι είναι οι χρήστες εκείνοι που μοιράζονται τον κωδικό τους με άλλους. Με τη χρήση ειδικών εργαλείων – χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο τρόπος – στοχεύει να βάλει “φρένο” σε αυτή την πρακτική. Επίσης, παραμένει άγνωστο πότε θα ξεκινήσει να το κάνει για ολόκληρη τη συνδρομητική του βάση.

Σημειώνεται ότι τα μεγάλα δίκτυα streaming σκοπεύουν να διευρύνουν το budget τους για μελλοντικές παραγωγές νέων σειρών και ταινιών, ως εκ τούτου είναι εύλογο να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της απώλειας εσόδων επειδή κάποιοι αντί να πληρώνουν συνδρομή, χρησιμοποιούν τον κωδικό φίλου ή συγγενή τους.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το παραμύθι «Η παράξενη παρέα του Ορφέα»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το παραμύθι «Η παράξενη παρέα του Ορφέα» μετά από κλήρωση!!! Το BESTNEWS, ο Εκδοτικός Οίκος Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ και ο συγγραφέας Βασίλης Κάργας, κάνουν δώρο σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του υπέροχου βιβλίου!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα