Το TRAVEL GUIDE ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη και την Αττάλεια

Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ξεναγεί σε ένα οδοιπορικό από την πόλη των πόλεων Κωνσταντινούπολη στην Αττάλεια Σάββατο στις 19:30 στο Action24.

Με αφετηρία τον κεντρικό πεζόδρομο Istiklal κάνουμε την πρώτη γλυκειά στάση στο ιστορικότερο ζαχαροπλαστείο για μία τετ α τετ επαφή με τα πολίτικα γλυκά. Ακολουθεί μία ανεπανάληπτη εμπειρία παραδοσιακού χαμάμ από αυτές που δύσκολα καταγράφονται από τηλεοπτική κάμερα.

Το ταξίδι συνεχίζεται αλλάζοντας ήπειρο με μόλις 1 ευρώ αποτίοντας φόρο τιμής στην ασιατική πλευρά της Πόλης και συγκεκριμένα στη δική μας Χαλκηδόνα, το σημερινό Καντίκιοϊ. Κι επειδή ρωτώντας πας στην πόλη, το Travel Guide ανακαλύπτει το άλλοτε διδασκαλείο του χορού των δερβίσηδων που σήμερα έχει μετατραπεί σε μία ολόκληρη στοά με ανατολίτικα καφέ που προσελκύουν τη νεολαία και συνδυάζουν την απόλαυση του ναργιλέ για άντρες και γυναίκες.

Στάση μνήμης έξω από τη θρυλική Αγιά Σοφιά που για όλο τον ελληνισμό θα εξακολουθεί να είναι το σύμβολο του χριστιανισμού. Αποχαιρετούμε την Κωνσταντινούπολη με την πιο πλήρη κρουαζιέρα στο Βόσπορο για να θαυμάσετε εν πλω τον υπέροχο ορίζοντα της Πόλης, συνοδεία πλούσιου μπουφέ και αυθεντικού χορού της κοιλιάς.

Κωνσταντινούπολη και την Αττάλεια

Η επόμενη ημέρα βρίσκει την εκπομπή εκτός Κωνσταντινούπολης για μία σύντομη ξενάγηση στην Αττάλεια, πόλη άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ελληνισμό, αφού εδώ βρίσκεται η περιοχή της αρχαίας Παμφυλίας.

Κωνσταντινούπολη και την Αττάλεια

Το ταξίδι συνεχίζεται στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Μαρμαρίδας που βρίσκεται απέναντι από τη Ρόδο και ολοκληρώνεται με μία πρώτη βόλτα στη Σμύρνη!

Κωνσταντινούπολη και την Αττάλεια

Κωνσταντινούπολη και την Αττάλεια

Εμβληματική-αινιγματική-σαγηνευτική η Πόλη των πόλεων έρχεται στο Travel Guide στο Action24.

TRAVEL GUIDE το ταξίδι, όπως θα ήθελες να είναι!

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Δείτε την εκπομπή

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19:30 στο ACTION 24

| Πανελλαδικά μέσω Cosmote TV & Nova & Web TV www.action24.gr|

|Και σε αναμετάδοση από 15 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα|

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα