Τσάντγουικ Μπόουζμαν: Το Netflix κάνει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Το ντοκιμαντέρ για την ζωή του ηθοποιού με τίτλο «Τσάντγουικ Μπόουζμαν: Το πορτραίτο ενός καλλιτέχνη» βρίσκεται στην πλατφόρμα του Netflix από τις 17 Απριλίου ως τις 17 Μάϊου.

Από τις 17/4 Απριλίου και για έναν μόνο μήνα θα στριμάρει το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Τσάντγουικ Μπόουζμαν ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο στις 28 Αυγούστου 2020.

Το Netflix έχει δημοσιεύσει μια επίσημη περίληψη για το τι περίπου θα δούμε στις οθόνες μας στην οποία αναγράφεται πως: «Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στο ταλέντο του καλλιτέχνη και στην διαδικασία με την οποία κατάφερε να ενσαρκώνει ρόλους στην μεγάλη οθόνη. Βαϊόλα Ντέιβις, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Σπάικ Λι, Τζόρτζ Βολφ, Μπράνφορντ Μαρσάλις, Φιλίσια Ρασάρντ και πολλοί άλλοι μιλάνε πίσω από τις κάμερες για να περιγράψουν τα κομμάτια του χαρακτήρα του».

Το «Πορτραίτο ενός καλλιτέχνη» έχει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς ο Μπόουζμαν θα είναι στις υποψηφιότητες για το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού σχετικά με την συμμετοχή του στην ταινία «Ma Rainey’s Black Bottom» το οποίο ήταν επίσης παραγωγή του Netflix. Μετά τις 17 Μαΐου η διαδικτυακή πλατφόρμα θα κατεβάσει το ντοκιμαντέρ μην έχοντας φανερώσει ακόμη για το αν πρόκειται να το ανεβάσει ξανά στο μέλλον.

Εκτός από την καριέρα του, το ντοκιμαντέρ θα είναι και μία πολύ καλή ευκαιρία για την σκιάγραφηση της προσωπικότητας του καλλιτέχνη. Μία προσωπικότητα ισχυρή και πολύ ανθεκτική σε κακουχίες- έφτασε στο σημείο να γυρίζει δέκα ταινίες κατά την πολύ δύσκολη περίοδο των χημειοθεραπειών. Ο ίδιος μάλιστα κράτησε τον Γολγοθά του κρυφό από τον κόσμο ποζάροντας χαμογελαστός και ευδιάθετος μπροστά στις κάμερες.

Σίγουρα το «Πορτραίτο ενός καλλιτέχνη» θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις επόμενες 30 ημέρες.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα