Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στον Περιφερειακό της Χασιάς – Δήμος Φυλής

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγο στον Περιφερειακό δρόμο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής. Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, του  Δήμου Φυλής και της Πολιτικής Προστασίας.


Επί τόπου επιχείρησαν 5 υδροφόρες του Δήμου συνδράμοντας το δύσκολο έργο των Πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχείρησαν με 2 μεγάλα και δύο μικρά οχήματα.

Στο σημείο έφτασαν με το ξέσπασμα την φωτιάς ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης και η Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου.

Τα οχήματα της πυροσβεστικής αποχώρησαν πριν λίγο καθώς μαίνεται η μεγάλη φωτιά σε Σταμάτα – Διόνυσο ενώ επί τόπου σε επιφυλακή παραμένουν 3 μεγάλες υδροφόρες του Δήμου Φυλής, δυνάμεις της αστυνομίας και εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής Μιχάλης Οικονομάκης απευθύνει έκκληση προς τους συμπολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί τις επόμενες μέρες οπότε και αναμένεται σημαντική αύξηση του υδραργύρου, με θερμοκρασίες καύσωνα.

Βίντεο από το έργο της υδροφόρας στην κατάσβεση της φωτιάς στη Χασιά


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα