Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ασπροπύργου | Δήμος Ασπροπύργου

Σε κλίμα γιορτινό πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι χριστουγεννιάτικες γιορτές σε όλους τους  Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ασπροπύργου. Όπως κάθε χρόνο, η Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου είχε μεριμνήσει για την προμήθεια χριστουγεννιάτικων δώρων για όλα τα παιδιά και  με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κας. Σοφίας Μαυρίδη αυτή τη φορά τα δώρα ήταν  από  «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  αποδεικνύοντας στην πράξη, με την συνεισφορά αυτή, την ευαισθησία του Δήμου για την παιδική ευημερία.   

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη αφού πρώτα παρακολούθησε τα χορευτικά και τα ποιήματα που είχαν ετοιμάσει οι μικροί μαθητές μαζί με τους παιδαγωγούς τους,  μοίρασε τα δώρα με τη βοήθεια του Άη Βασίλη και της Χιονούλας  χαρίζοντας ακόμη περισσότερο χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών.

Παράλληλα, η Αντιδήμαρχος τόνισε ότι, παρόλο που φέτος οι συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να διοργανώσουμε τις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες γιορτές μας με τη συμμετοχή των γονιών – κηδεμόνων, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τα παιδιά μας χωρίς δώρα. Ένα μεγάλο μπράβο στους παιδαγωγούς μας και σε όλο το προσωπικό των Σταθμών τόσο για τις υπέροχες παραστάσεις που ετοίμασαν αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία των Σταθμών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τέλος, η κ. Μαυρίδη μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου για Καλές γιορτές,  σημειώνοντας ότι η χαρά των παιδιών του Ασπροπύργου είναι ευθύνη όλων μας.        


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα