ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ – Δήμος Πηνειού

Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος αναφέρει:
«Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,
Στην απόλυτη αντιδιαστολή της ζοφερής εικόνας που έχει δημιουργήσει η υγειονομική κρίση, έρχεται η Γέννηση του Θεανθρώπου, του Σωτήρος Χριστού, να υπενθυμίσει στον δοκιμαζόμενο άνθρωπο, ίσως περισσότερο επίκαιρα από κάθε άλλη φορά, ότι «Χριστός γεννάται την πριν πεσούσαν αναστήσων εικόνα»!
Καμία πανδημία δεν μπορεί να εμποδίσει την ορμητική αγάπη του Θεού που αναβλύζει άφθονη από το Σπήλαιο της Βηθλεέμ για να πλημμυρίσει όλη την ανθρωπότητα.
Το Άστρο της Βηθλεέμ, ζεσταίνει τις καρδιές μας και δείχνει τον φωτεινό δρόμο για να υπερβούμε την αποστασιοποίηση και να νικήσουμε την περιστασιακή κοινωνική αποξένωση που επιβάλλει η ανάγκη, με πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Η εορτή των Χριστουγέννων και το Φως τους, καταργούν την απελπισία και την κατάθλιψη και την θέση τους παίρνουν η ελπίδα και η αισιοδοξία.
Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες όπου γης κατοικούντες,
Τα φετινά Χριστούγεννα ας δράσουν ως πνευματικό οξυγόνο, ώστε να αναδειχθούμε νικητές στον διετή αγώνα κατά της πανδημίας.
Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι ολόψυχα , να σταθούμε με αισιοδοξία, πίστη και αυτοπεποίθηση όρθιοι στις δυσκολίες, υπερβαίνοντας με σιγουριά τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.
Να συνεχίζουμε να δίνουμε τον αγώνα μας ,με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη και δημιουργικότητα για ένα καλύτερο μέλλον, για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας.
Καλά Χριστούγεννα»


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα