Όχι άλλες Καρολάιν – Καλό παράδεισο κορίτσι μου. Τον πιάσανε. Ησύχασε.

Καλό παράδεισο Καρολάιν. Τον πιάσανε. Ησύχασε.

Θυμάμαι εκείνη τη μέρα του φονικού να τον βλέπω στα κανάλια και να σκέφτομαι “Καλά… πως μιλάει τόσο ψύχραιμα στις κάμερες λίγες ώρες μετά; Βρε λες;” κι αμέσως μετά να ντρέπομαι για τον ίδιο μου τον εαυτό που μου πέρασε από το μυαλό τέτοιο πράγμα… τόσο ασύλληπτο.

Κι όμως τελικά, να που συμβαίνει.

Γνωρίζεις έναν άνθρωπο, τον ερωτεύεσαι, τον εμπιστεύεσαι, τον παντρεύεσαι και κάνεις οικογένεια με το όνειρο να μοιραστείς όλη τη ζωή σου μαζί του κι εκείνος.. σε λίγα λεπτά στην αφαιρεί.

Υπάρχει άραγε ανθρώπινος νους που δεν έχει συγκλονιστεί με όλο αυτό…;

Πίσω από την πόρτα του σπιτιού, πίσω από την πόρτα της ψυχής, δεν ξέρεις τι μπορεί να κουβαλάει ο άλλος.

Λεκτική, ψυχολογική, σωματική βία ενίοτε, από κάποιον ή σε κάποιον που έξω φαίνεται φυσιολογικός, χαμογελαστός κι όλα καλά νομίζεις. Για αυτό μην μένετε σε επαγγέλματα, κοινωνικό status και ζωές βιτρίνας στα social media.

Όλοι μπορούν.

Αναγνωρίστε συμπεριφορές που μαρτυρούν «εγκλωβισμό» των θυμάτων σε πιεστικές καταστάσεις και αφυπνιστείτε.

Κι εσύ γυναίκα… μίλα και φύγε.

Μην περιμένεις το δεύτερο χαστούκι, μην περιμένεις να σε σκοτώσει, για να μιλήσει τότε το άδικο. Μίλα και φύγε. Δεν ήταν η κακιά ώρα, δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής. Αυτός είναι ο εαυτός του.

Καμιά άλλη γυναίκα δεν πρέπει να πεθάνει από έρωτα, ούτε από φόβο. Φύγε!

Σοκαριστήκαμε όλοι όταν ενημερωθήκαμε επίσημα πλέον ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος. Όχι γιατί δεν το περιμέναμε, αλλά επειδή βαθιά μέσα μας ελπίζαμε να μην είναι τελικά αυτός…

Και λέγεται: ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αν τα τέρατα είχαν ανθρώπινο πρόσωπο…

Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο 11 μηνών μωρό τους.

Αγκάλιαζε την χαροκαμένη μάνα της.

Κρέμασε το σκύλο τους.

Σκηνοθέτησε το έγκλημα αντιγράφοντας το σενάριο από τη ληστεία που είχε βιώσει ο εκπαιδευτής του στο Αλεποχώρι.

Υποκρίθηκε 37 ημέρες τον συντετριμμένο σύζυγο και πατέρα.

Κι ήρθε η εξιχνίαση. Η Ελληνική_Αστυνομία και οι αφανείς ήρωες του τμήματος Ανθρωποκτονιών έκαναν καλά τη δουλειά τους. Μεθοδικά, αθόρυβα, στήνοντας ένα ψυχολογικό παιχνίδι στο δολοφόνο, καταφέρνοντας τον να ομολογήσει. Χρησιμοποίησαν τεχνικές που βλέπουμε σε αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές τύπου CSI και λειτούργησαν υποδειγματικά. Το ελάχιστο που τους αξίζει είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Μέσα στον αποτροπιασμό που νιώθουμε για την κοινωνίας μας που ακόμη επωάζει καταστάσεις ενδοοικογενειακής βίας και σιωπά, τουλάχιστον νιώθουμε περήφανοι για το ότι η Ελληνική Αστυνομία δουλεύει και μπορούμε να νοιώθουμε ασφαλείς.
Για την Ελληνική Δικαιοσύνη όμως μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας; Το έγκλημα στα Γλυκά_Νερά είναι μια από τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις δολοφονίας των τελευταίων ετών, ένα από τα πιο ανατριχιαστικά και ειδεχθή εγκλήματα που συγκλονίζουν τον παγκόσμιο ιστό. Με τα Ισόβια τι θα γίνει;

Κι αυτό το μωρό τι θα γίνει; Ο μόνος τρόπος να ζήσει μια φυσιολογική ζωή αυτό το πλάσμα είναι να το υιοθετήσει μια οικογένεια στο εξωτερικό, να αλλάξει όνομα και να μην μάθει ποτέ τι συνέβη…

Καρολάιν

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Chrisa Sarantopoulou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα