14 νέους διπλούς βυθιζόμενους κάδους τοποθέτησε ο Δήμος Φυλής στο Ζεφύρι – Δήμος Φυλής

Στην εγκατάσταση 14 οικολογικών βυθιζόμενων συστημάτων κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων στο κέντρο αλλά και τις γειτονιές του Ζεφυρίου προχώρησε ο Δήμος Φυλής, στο πλαίσιο των πολυεπίπεδων ενεργειών του Χρήστου Παππού, για την αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του αστικού ιστού της πόλης.


«Πιστοί στη δέσμευσή μας για μια καθαρή πόλη κάνουμε καθημερινά πράξη με τα έργα μας, το ευρύτερο όραμά μας για τη μείωση του περιβαλλοντικού και ενεργειακού αποτυπώματος του Δήμου μας. Προχωρούμε σταθερά, το πρόγραμμά μας για την σταδιακή εγκατάσταση των συστημάτων βυθιζόμενων κάδων σε όλο το Δήμο και εξασφαλίζουμε τους απαιτούμενους πόρους ώστε να επεκταθεί η διαλογή των υλικών στην πηγή και να τονωθεί η ανακύκλωση. Αναβαθμίζουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας στον τομέα της καθαριότητας με τη χρήση των νέων τεχνολογιών αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη για τους δημότες και την βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Περνούμε στη Νέα Εποχή της διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και βελτιώνουμε την εικόνα του Δήμου μας προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής.

Την μελέτη του έργου και την επίβλεψη έχει η Τεχνική Υπηρεσία ενώ η Διεύθυνση Καθαριότητας Ζεφυρίου χωροθέτησε τα σημεία τοποθέτησης των κάδων.

Με την εγκατάσταση των βυθιζόμενων κάδων συλλογής απορριμμάτων βελτιώνεται σημαντικά η εικόνα της πόλης μας. Ελευθερώνουμε και παραδίδουμε στους δημότες δεκάδες τετραγωνικά μέτρα σε πεζοδρόμια,πλατείες και δρόμους αφού για κάθε έναν υπόγειο κάδο που τοποθετείτε απομακρύνονται 7 συμβατικοί. Συνολικά θα απομακρυνθούν περισσότεροι από 150 τροχήλατοι κάδοι» υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα