6,6 χλμ ασφαλτόστρωσης αγροτικού δικτύου σε Κωστακιούς, Γαβριά Κεραμάτες και Κιρκιζάτες

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου από τους Αγίους Αναργύρους προς το Νέο Κοιμητήριο και αγροτικών δρόμων στη Λιμίνη.

 

Με την ασφαλτόστρωση του αγροτικού οδικού δικτύου στην περιοχή των  Κωστακιών, της Γαβριάς, των Κεραματών και των Κιρκιζατών, συνεχίζεται το έργο των ασφαλτοστρώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Αρταίων, ενός ακόμη σημαντικού έργου για τον πρωτογενή τομέα της  Άρτας.

Το έργο αφορά στην βελτίωση και ασφαλτόστρωση συνεχόμενου δικτύου χιλιομέτρων, υφιστάμενων χαλικοστρωμένων αγροτικών οδών του Δήμου, στην περιοχή της Γαβριάς, των Κωστακιών, των Κεραματών και των Κιρκιζατών. Οι δρόμοι αυτοί, οδηγούν σε αγροτικές και κτηνό-πτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και η ασφαλτόστρωση θα βοηθήσει ώστε να ενισχυθεί ο πρωτογενής τομέας και να βελτιωθεί η προσβασιμότητα των αγροτών, των κτηνό-πτηνοτρόφων και των αγροτικών επιχειρήσεων της περιοχής.

Επιπλέον, ολοκληρώθηκε και η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί σε επιχειρήσεις και κατοικίες από τους Αγίους Αναργύρους προς το Νέο Κοιμητήριο και  οι  αγροτικοί δρόμοι που οδηγούν σε κτηνό-πτηνοτροφικές μονάδες στη Λιμίνη.

Γενικότερα, συνολικά 80 χλμ αγροτικής οδοποιίας ασφαλτοστρώνονται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με χρηματοδότηση από χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και με δημοτικούς πόρους,  καθιστώντας άνετη και ασφαλή την πρόσβαση των αγροτών στα κτήματά τους, καθώς και τη διακίνηση των αγροτικών προϊόντων.


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
37FollowersFollow

Τελευταία Νέα