Την έδρα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πηνειού επισκέφθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου το πρωί ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος όπου παρουσίασε στους εργαζόμενους τον νέο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας και Χωροταξίας κ. Γιώργο Κολοκατίνη και στη συνέχεια ακολούθησε ενημερωτική σύσκεψη.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος καλωσορίζοντας τον Αντιδήμαρχο, δήλωσε: «Η επιλογή μου έχει να κάνει με έναν άνθρωπο αποτελεσματικό που τον αγαπά ιδιαίτερα ο κόσμος, πολύπειρο αυτοδιοικητικό, άνθρωπο που προέρχεται από τον λαό και απέχει από συστήματα. Ο Γιώργος Κολοκατίνης έχει ακλόνητη πίστη στη συνεργασία και αυτό είναι θετικό για την αποτελεσματικότητα της Τεχνικής Υπηρεσίας η οποία σήμερα είναι υπερστελεχωμένη και προάγει τα συμφέροντα των δημοτών. Υλοποιούμε μικρά και μεγάλα έργα που δίνουν λύσεις και βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών μας και συνεχίζουμε.

Ευχαριστώ και τον Δημήτρη Βασιλόπουλο που για πέντε μήνες άσκησε και τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις του  ως προέδρου του ΝΠ Πολιτισμού και ως διευθυντού δημοτικού σχολείου δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει το έργο του ως αντιδήμαρχος».

Από την πλευρά του ο νέος Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κολοκατίνης δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ανδρέα Μαρίνο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και με όρισε σε αυτή την σημαντική θέση. Θέλω την στήριξη και την συνεργασία των εργαζομένων  της υπηρεσίας με πολλούς από τους οποίους συνδέομαι φιλικά. Τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι δίπλα τους σε ότι με χρειαστούν. Κοινή αποστολή μας είναι το συμφέρον και το όφελος των δημοτών μας »