Δηλώστε συμμετοχή στον 5ο Διαγωνισμό Βιτρίνας και Πρόσοψης Καταστημάτων από τις 19.6

Ο Δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής διοργανώνουν τον 5ο Διαγωνισμό Βιτρίνας και Πρόσοψης Καταστημάτων με τίτλο: «ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ  ΒΙΤΡΙΝΑ 2023».

Ο διαγωνισμός θα υλοποιηθεί κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2023, σε συνέχεια των προηγούμενων διαγωνισμών οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Και σε αυτόν θα συμπράξουν η Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης και τα καταστήματα στις Δημοτικές Ενότητες Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης. Την ευθύνη συντονισμού και υλοποίησης έχει το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής της Αντιδημαρχίας  Κοινωνικής Πολιτικής.

ΠΟΙΟΙ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στα εμπορικά, αλλά και στα καταστήματα εστίασης τα οποία δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Παύλου Μελά. Στο πλαίσιό του  καλούνται οι επαγγελματίες να διακοσμήσουν καλοκαιρινά τη βιτρίνα τους, με τη δική τους προσωπική αισθητική. Στη συνέχεια, οι μικροί και μεγάλοι πολίτες θα αποφασίσουν και θα επιβραβεύσουν τις ομορφότερες προσπάθειες, σε μια ζωντανή αλληλεπίδραση  η οποία η οποία θα προετοιμάσει τους καταναλωτές για το επερχόμενο καλοκαίρι.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το καλοκαίρι είναι ίσως η πιο ξέγνοιαστη και παιχνιδιάρικη εποχή του χρόνου. Κυριαρχεί το ανέμελο στυλ και ένα κράμα καλοκαιρινών χρωμάτων. Μέσω του διαγωνισμού, επιδιώκεται η προβολή της τοπικής αγοράς και των επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος.  Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι ο καλοκαιρινός στολισμός θα συμβάλλει στη δημιουργία χαρούμενης διάθεσης, θα δώσει χρώμα και ζωή στους δρόμους του Δήμου, θα επιδράσει θετικά στους μικρούς και μεγάλους καταναλωτές, θα ενισχύσει την αγοραστική κίνηση.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ από 19 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2023

Ο τρόπος συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλός.

  1. Στολίζετε καλοκαιρινά το κατάστημά σας
  2. Βγάζετε την πιο τέλεια φωτογραφία
  3. Τη στέλνετε στο mail: [email protected] από Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 στις 23:59
  4. Τον Ιούλιο αναρτώνται στο facebook του δήμου οι φωτογραφίες και όλο το μήνα τα like πέφτουν βροχή!!!
  5. ΝΙΚΗΤΕΣ θα είναι οι τρεις πρώτοι σε κάθε δημοτική ενότητα, οι οποίοι και θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ  ΤΑ  LIKE ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  7 ΙΟΥΛΙΟΥ  ΕΩΣ ΚΑΙ  ΚΥΡΙΑΚΗ  30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Από την Παρασκευή 7 Ιουλίου, και αφού οι φωτογραφίες αναρτηθούν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) του δήμου Παύλου Μελά, οι πολίτες θα μπορούν κάνοντας like να επιλέγουν την ωραιότερη στολισμένη βιτρίνα, διαδικασία που θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023,  στις 23:59.

Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό, όπως και δεν θα προσμετρηθεί κανένα επόμενο like. Δεν θα υπολογισθούν στην καταμέτρηση επιλογές, όπως θλιμμένη ή θυμωμένη φατσούλα, ενώ αρνητικά ή προσβλητικά σχόλια για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, θα διαγράφονται.

ΝΙΚΗΤΕΣ

Συνολικά θα βραβευτούν 9 συμμετέχοντες, οι τρεις πρώτοι σε κάθε δημοτική ενότητα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά το τέλος του διαγωνισμού.

ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση, αναφορικά με τη διαδικασία και τους όρους συμμετοχής, στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται παρακάτω.

Αντιδημαρχία Κοινωνικής  Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής

Τηλέφωνο : 2313 302 363

email : [email protected]


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα