Εγκατάσταση Νέου Τηλεφωνικού Κέντρου στο Δήμο Ρόδου

Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου Ρόδου, ξεκίνησαν έπειτα από σχετικές οδηγίες του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Πληροφορικής, Νέων Τεχνολογιών και Ακίνητης Περιουσίας, Σπύρου Σπυρόπουλου, οι εργασίες εγκατάστασης του νέου υπερσύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου στο Δημαρχιακό Μέγαρο, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Το νέο τηλεφωνικό κέντρο θα είναι τεχνολογίας VoIP και θα διαθέτει συσκευές ΙP τηλεφωνίας  με ένα ευρύ σύνολο τηλεπικοινωνιακών λειτουργιών. Με το νέο αυτό κέντρο θα εμπλουτιστούν οι τηλεφωνικές υπηρεσίες των γραφείων του Δημαρχιακού Μεγάρου και σε συνδυασμό με τις υψηλές ταχύτητες διαδικτύου  από οπτικά κυκλώματα, θα απλοποιηθούν πολλές διαδικασίες, τα οφέλη των οποίων θα καρπωθούν οι Δημότες αλλά και οι εργαζόμενοι, με άμεσο αντίκτυπο στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή τους συνολικά.

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών αλλά και των εργαζομένων του Δήμου μέχρι να ολοκληρωθεί η πολύπλοκη τεχνικά και οργανωτικά διαδικασία της πλήρους μετάπτωσης στο νέο τηλεφωνικό κέντρο.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα