Γενναιόδωρη προσφορά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων με τη συνδρομή του Δήμου Χανίων

04.06.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 12:52


Μια σημαντική δωρεά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, πραγματοποιήθηκε από τον Διευθυντή του Πυροσβεστικού Τμήματος του Αεροδρομίου Μονάχου, Claudious Blank σε συνεργασία με την ελληνοβαυαρική κοινότητα του Μονάχου, της Γερμανίας, και του Προέδρού της, Απόστολου Κώτση.

Τη δωρεά, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Δήμου Χανίων και περιλαμβάνει 150 στολές πυροσβεστών, αποδέχθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ξενοφώντας Τσιλιμιγκάκης παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένης Ζερβουδάκη. Κατά την παραλαβή του υλικού, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου Χανίων, παρών ήταν ο Πρόεδρος της ελληνοβαυαρικής κοινότητας και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Haar του Μονάχου, Απόστολος Κώτσης.

Κατά τη συνάντηση οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν να διευρύνουν τη συνεργασία τους καθώς πέρα από τον τεχνικό εξοπλισμό, από τη γερμανική πλευρά υπάρχει και εξιδεικευμένη τεχνογνωσία στο ζήτημα της πυροπροστασίας.

Στη συνεργασία αυτή συνετέλεσαν ο Αντιπρόεδρος της Βαυαρικής Βουλής, Markus Rinderspracher, ο Διευθυντής του Αεροδρομίου του Μονάχου, Jost Lammers, ο Διευθυντής του Πυροσβεστικού Τμήματος του Αεροδρομίου, Claudious Blank, ο Διευθυντής της Aegean του αεροδρομίου του Μονάχου, Διαμαντής Σαμαρόπουλος και οι υπεύθυνοι Πυροσβεστικής του αεροδρομίου, Peter Siegel και Stefan Fisher.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα