Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) από τον Δήμο Χανίων: Συνεχίζονται οι εργασίες στην ανατολική οδό της Πλατείας 1866

04.06.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 12:43


Με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με τον σχεδιασμό, συνεχίζονται οι εργασίες για το νέο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου του Δήμου Χανίων στην Πλατεία 1866, μια παρέμβαση που περιλαμβάνει την ανάπλαση μιας μεγάλης περιοχής στον πυρήνα του εμπορικού κέντρου των Χανίων.

Μετά την ανάπλαση της γύρω περιοχής, με την πλακόστρωση και πεζοδρόμηση των παράπλευρων οδών, οι εργασίες συνεχίζονται περιμετρικά αλλά και εντός της Πλατείας 1866.

Στο πλαίσιο του έργου και καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργασιών, θα ισχύσει καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας και της διέλευσης στο σημείο, στην ανατολική οδό Πλ. 1866, από τη συμβολή της με την οδό Κυδωνίας έως και τη συμβολή της με την οδό Χατζ. Γιάνναρη.

Εναλλακτικά η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω της οδού Κυδωνίας, Πλαστήρα και Χατζημιχάλη Γιάνναρη.

Ζητείται η κατανόηση των συμπολιτών μας για την ενδεχόμενη όχληση, που μπορεί να προκληθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ εφιστάται η προσοχή των διερχόμενων οδηγών, ώστε να τηρούν τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύουν στο σημείο.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα