Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών – Δήμος Νέας Προποντίδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοινή περιβαλλοντική δράση του Εργαστηριακού Κέντρου Νέων Μουδανιών και του 1ου Γυμνασίου Νέων Μουδανιών, “Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών”. «Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών», που συμμετείχε ο Δήμος Νέας Προποντίδας και η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 12 Μαΐου 2022.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς, η Αντιδήμαρχος κα Εμμανουηλίδου Αθανασία, και η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. κα Ραμανδάνη Δέσποινα, ενώ o Αν. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου, κ. Ραμανδάνης Στυλιανός, μίλησε στους μαθητές για θέματα ανακύκλωσης.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, μαθητές γονείς και δημότες έφεραν τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές τους στον ειδικό κάδο που είχε τοποθετήσει ο Δήμος δίπλα στο σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ-Ε.Κ.- Δ.ΙΕΚ Ν. Μουδανιών.

Στόχος, ήταν η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση τόσο των μαθητών όσο και των δημοτών σε θέματα περιβάλλοντος, που θα διασφαλίσει την ποιότητα της ζωής των επόμενων γενεών και τη βιωσιμότητα του πλανήτη.


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
25FollowersFollow

Τελευταία Νέα