Ημερίδα από την Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του προγράμματος «Δράσεις ενάντια στις επικίνδυνες συμπεριφορές, την παραβατικότητα και τη χρήση ουσιών από εφήβους. Παρέμβαση στο άτομο, την οικογένεια, το σχολείο, την κοινότητα» – Crete.gov.gr

Ημερίδα οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Δράσεις ενάντια στις επικίνδυνες συμπεριφορές,  την παραβατικότητα και τη χρήση ουσιών από εφήβους. Παρέμβαση στο άτομο, την οικογένεια, το σχολείο, την κοινότητα». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τι 4 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο εκδηλώσεων, Σχολή Επιστημών Υγείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ). Το πρόγραμμα  υλοποιήθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας και Κοινωνικής Εργασίας (SoRSoW) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης-Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας.

Πρόκειται για μια πολυσχιδή́ επιστημονική́ δράση,  που στόχο είχε να παρέμβει προληπτικά́ και να ανοίξει ένα διάλογο προβληματισμού́ με τους νέους της Κρήτης σχετικά́ με ζητήματα επικίνδυνων συμπεριφορών και πως αυτές μπορούν να υπονομεύσουν την σωματική́, ψυχική́ και πνευματική́ υγειά, την ασφάλεια, τις οικογενειακές και τις κοινωνικές σχέσεις και το  ίδιο το μέλλον τους.

Link για εξ αποστάσεως παρακολούθηση:

https://us06web.zoom.us/j/89167667688?pwd=ks2aohVH9l75Cc8b12Gs7AklqH793U.1

Συνημμένα το πρόγραμμα της ημερίδας.

Προηγούμενο ΜΠΕ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑΣ ΜΕΣΑΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Πηγή
Author: Vaggelis Vardakis

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα