Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Σάββατο ,20/04/2024

– Μερική κατάληψη οδοστρώματος, από τις 07:00 έως 17:00, προκειμένου να γίνουν εργασίες κλαδέματος από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., επί των οδών:

▪︎ Λ.Κατσώνη, από Σκαρή έως Νεαπόλεως,

▪︎ Νεαπόλεως, από Καλαβρύτων μέχρι Ηφαίστου,

▪︎ Καλαβρύτων, από Νεαπόλεως έως Πελοποννήσου,

▪︎ Αμαρυλλίδος, από Καλαβρύτων έως Ειρήνης.

– Κλειστή η οδός Αριστοφάνους από την οδό Επαμεινώνδα έως την οδό Σόλωνος, από τις 07:30 έως 15:30 και 17:30 έως 20:00, λόγω εργασιών σκυροδέτησης για τις ανάγκες του έργου της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Τα οχήματα θα διέρχονται ως εξής: α) από την οδό Επαμεινώνδα – αριστερά στην οδό Χρυσοβαλάντου – δεξιά στην οδό Σόλωνος ή β) από την οδό Επαμεινώνδα – δεξιά στην οδό Λήμνου – δεξιά στην οδό Αριστομένους – δεξιά στην οδό Σόλωνος.

– Κλειστή η οδός Ειρήνης, από Γιαβάση μέχρι Μεσογείων, από τις 07:30 έως 15:30. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσης των εργασιών σκυροδέτησης το κλείσιμο της οδού παρατείνεται μέχρι τις 18:00. Εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο οι παρόδιοι κάτοικοι και σχολικά λεωφορεία. Μετά το πέρας των εργασιών και μέχρι το επόμενο πρωί η οδός παραμένει ανοιχτή.

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους.
Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500.

Ακολουθήστε τον επίσημο κανάλι του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Viber και λάβετε πρώτοι χρήσιμες ενημερώσεις και σημαντικά νέα που αφορούν την πόλη. Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα