Παράδοση φαρμακευτικού υλικού από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, ώρα 8.30 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδης παρέδωσε φαρμακευτικό υλικό στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

            Μετά από αίτημα της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων της Π.Ε. Δράμας, κρίθηκε αναγκαία η άμεση προμήθεια φαρμακευτικού υλικού πρώτων βοηθειών ανεξαιρέτως για όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις που υπηρετούν υπάλληλοι και για όλα τα υπηρεσιακά οχήματα της Π.Ε. Δράμας, ώστε να αντιμετωπιστούν πιθανά ατυχήματα και μικροτραυματισμοί που απαιτούν την παροχή πρώτων βοηθειών τόσο σε εργαζόμενους όσο και σε εξυπηρετούμενους πολίτες.

            Για τον λόγο αυτό, η Π.Ε. Δράμας προέβη στην αγορά 10 φορητών φαρμακείων – κυτίων πρώτων βοηθειών με το προβλεπόμενο υγειονομικό – φαρμακευτικό υλικό και στην τοποθέτηση – εγκατάστασή τους και 22 κυτίων πρώτων βοηθειών για τα επιβατικά οχήματα και για τα μηχανήματα – οχήματα του εργοταξίου.

            Μέριμνα της Διοίκησης είναι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και η προστασία της ασφάλειας και υγιεινής των εργαζομένων της.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα