Συμμετοχή του Δήμου Χανίων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού – Συνάντηση στο Δημαρχείο Χανίων στο πλαίσιο του Erasmus Sports

07.06.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 10:54


Τον Δήμαρχο της πόλης της Πορτογαλίας Sardoal, Miguel Borges, αλλά και  εκπροσώπους της Ιταλίας, της Μάλτας και της Πορτογαλίας, που βρέθηκαν στα Χανιά για τον σχεδιασμό του προγράμματος «Blue-Green Exercise», στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus Sports, υποδέχθηκαν χθες στο Δημαρχείο Χανίων οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, και Τουρισμού, Νεκτάριος Ψαρουδάκης. Κατά τη συνάντηση παρούσα ήταν και Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Κατερίνα Κουνελάκη.

Το πρόγραμμα «Blue-Green Exercise» αφορά στις εκδηλώσεις αθλητισμού, που θα διεξαχθούν στην πόλη μας από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Συντονιστής του προγράμματος είναι ο ΝΠΣ Άνεμος Χανίων και εταίροι η Περιφέρεια Μάλτας (Regjun Tramuntana), η Περιφερειακή Ενότητα Πορτογαλίας Comunidade Intermunicipal do Médio Tejo και ο Οργανισμός Trekkify. 


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα