Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Χρήστου Παππού με το νέο Αττικάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Νιάφα – Δήμος Φυλής


Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Χρήστου Παππού με το νέο Αττικάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Νιάφα – Δήμος Φυλής
Γραμμή Δημότη: 15691

Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με το νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής, Υποστράτηγο Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Νιάφα, είχε το πρωί της Τρίτης 5 Απριλίου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, στο γραφείο του στο Δημαρχείο στα Άνω Λιόσια, ενόψει και της επικείμενης έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.


Ο Χρήστος Παππούς συνεχάρη τον Υποστράτηγο Π.Σ. Παναγιώτη Νιάφα για τα νέα του καθήκοντα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι επί των ημερών του θα συνεχιστεί η εξαιρετική συνεργασία του Δήμου με το Πυροσβεστικό Σώμα.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, συζητήθηκαν ο σχεδιασμός του Δήμου για την πυροπροστασία, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, και οι προτάσεις για τον καλύτερο συντονισμό των συναρμόδιων φορέων. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης, ενημέρωσαν τον Υποστράτηγο για τις ενέργειες του Δήμου καθώς και για τα μέσα που διαθέτει για την πυροπροστασία. Από την πλευρά του, ο Αττικάρχης Παναγιώτης Νιάφας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Πυροσβεστικό Σώμα θα συνεχίσει να έχει την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου κατά την αντιπυρική περίοδο.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα