Ανάπλασης της Λεωφόρου Αγ. Δημητρίου

Στο πλαίσιο του έργου “Διαπλάτυνση της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου από Θεομήτορος έως Γράμμου”, την ερχόμενη εβδομάδα, 15- 20 Φεβρουαρίου 2021, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, θα αναπτυχθεί το απαραίτητο εργοτάξιο σε μέρος του οδοστρώματος στο τμήμα της  Λεωφόρου  Αγίου Δημητρίου μεταξύ Αγίας Βαρβάρας και Α. Αργυριάδη.

Συγκεκριμένα, θα γίνει κατάληψη μέρους του οδοστρώματος στο τμήμα ανόδου προς Λ. Βουλιαγμένης με παράλληλη κίνηση των εποχούμενων και θα κατασκευαστούν τα προβλεπόμενα δίκτυα υποδομής, καθώς και τα έργα ανάπλασης της οδού. Στην συνέχεια το εργοτάξιο θα μετακομίσει στο απέναντι ρεύμα του ίδιου τμήματος της Λ. Αγ. Δημητρίου.

Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των διερχομένων και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των περίοικων, από τους οποίους ο Δήμος ζητάει τη συνεργασία και κατανόησή τους για την προσωρινή αναστάτωση, χωρίς την οποία όμως δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί ένα έργο τέτοιας εμβέλειας, που θα αλλάξει και θα εκσυγχρονίσει ριζικά την εικόνα της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα