Γρ. Κατωπόδης, στον Επικοινωνία 94FM: Κατέρρευσε ο πολιτικός συμψηφισμός της αντιπολίτευσης για τους δήθεν παράτυπους εμβολιασμούς

δήμαρχος Βύρωνα  μίλησε στον  Ρ/Σ, Επικοινωνία 94.0 και στην εκπομπή  “Δημοτικές Διαπλοκές”, για το θόρυβο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί δήθεν εμβολιασμούς  εκτός σειράς του ιδίου και δύο αντιδημάρχων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Κατωπόδης: “Ήταν μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για πολιτικό συμψηφισμό από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όταν τους “έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη”, που λέμε, στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης, να εμβολιάζονται τα στελέχη, οι γυναίκες τους, οι οικογένειες τους και οι πολιτικοί τους παρατρεχάμενοι προσπάθησαν δηλαδή να πουν,  ότι δεν είναι μόνο η ΝΔ που το κάνει και να αναδείξουν και κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Τόνισε δε, ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που παραβρέθηκε και ενημέρωσε το συμβούλιο ο υπεύθυνος εμβολιασμού του Κέντρου Υγείας εκείνη την ημέρα, κατέρρευσε παταγωδώς όλη αυτή η συνομωσιολογία. 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:  


Πηγή
Author: Dimos Byrona

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα